Mulans farmor.

Jag säger bara att sen en halvtimme är det kaos här, mest av skratt faktiskt. Ellinor och jonna sitter här och äter köttbullemackor och tittar på gamla foton från när vi var små.

Ellinor: titta, det är gudsmässa idag.
ja, ack ack ack.


Back on track

Hon gör comeback, jag ska börja blogga igen. För ni har väl saknat mig? Det vet jag att ni har, hähä!
Jag hade tänkt fixa design och sånt också, för imo ser det fantastiskt tråkigt ut här just nu.

Anledningen till att jag ska gå på det här igen är förresten för det ser ju hemskt ut att kasta ut bilder på bdb varje dag, vilket jag gjort i en vecka nu. Där känns det förresten ännu tråkigare att slänga ut " det här har jag gjort idag" inlägg, för det ska man göra i en blogg eller inte alls ;)

Slappaste måndagen i historian blev det idag, sovmorgon sen historia ( lite komiskt där) sen stälde Lars vår kära klassföreståndare in lektionerna i eftermiddag eftersom en gammal lapp satt upp om att läraren vi skulle ha var sjuk, så jag kilade hem. Nu fick jag höra dock att hon var där, men too bad for me, or in her face :) nu ska jag gotta mig här hemma i soffan med julmust och how i met your mother, som jag upptäkte igår. mumma!

På torsdag ska jag även hälsa på växjö fria gänget, skolan i karlshamn ni vet (internt). Om det går bra så blir det väl det till våren sen, efter min efterlängtade resa till fjällen. Det går lite upp och ner med haganäs, så jag kommer säkert ångra mig sen men samtidigt så är faktiskt haganäs rätt trist när det väl är trist och blaablaa. Jag kommer säkert sakna en hel del, men det får bära eller brista helt enkelt.



nu borde jag pluggar sökarna, det är förövrigt en av sakerna som är värst med haganäs. Flummigt också, men jaja. I'm not where I'm supposed to be om man säger så. Men Anna säger bra saker om mig i engelskan iaf.

see you ;D


RSS 2.0