summerdreams

Ibland känns det bra att prata utan att få någon respons.

IDAHOE

HEHE hoho hihi... a nu vatt det så att jag skulle skriva nåt snällt om ida bestämde jag mig för. Idan sitter nämligen just nu i min säng och äter godis och chips tror faktiskt mest att hon väntar på dippen så att vi kan kolla film men man vet aldrig med henne kan likaväl va så att hon sitter där för att tja pilla sig i naveln eller nåt. Aja iallafall så ska ni veta att idan är en sjukt bra person kommer med jordgubbar till en och underhåller en. Och a nu ska jag försöka underhålla henne tillbaka, får väl se hur det går med den saken. Hon är rätt bra på det sättet  skrattar åt det mesta förstår att man älskar henne utan att man kramar henne hela tiden(det gillar hon inte överdrivet faktiskt) hon är bra ändå tralala det går bra nu!! lite internt där förstår ni. Om ni har tur kanske ida berättar historien om "det går bra nu" för er nån gång fast bara om ni har tur era små rackare. aja tjillevip på er nu ska jag hämta dippen och fisa på ida. och försesten ps. IDA ÄR en perfekt guppyfirre tjohoooo! / louie

get stressed and get going

Shoot.
Är inte särskilt taggad, vet inte varför. Bra sällskap, god mat (visserligen dyr), fin klänning (dock mus-i-kanten, därav legginsen under just nu) borde betyda lysande kväll. Låter lysande också, men huvudet säger sov, ida sooov, du behöver sooova. Nja, får väl vara trotsarN då.

Väntar just nu på pappa i min mittbena, har egentligen för lågt hårfäste för det. Men har för slitet hår för att ha sidbena. Pest och kolera, det åker av nu så fort skolan slutar. Sen ska jag kasta min plattång och låta det växa. Möjligtvis att jag plattar på kvarnavalla festen. Endast. Amen.
Får se om jag kommer hem ikväll, lutar väl åt det. Annars hörs vi väl efter avslutningen imorgon. Har lite separationsångest, har aldrig varit den som längtat efter ett sommarlov. Längtar efter jullov osv. men inte sommaren. Det betyder alltid att några slutar och när man börjar är man ett år högre upp på stegen. Och vad ska man göra hela dagarna? Sova kanske, ute eller inne. Tjäna kosing till usa, det är väl det jag gör. Ni vet vart ni har mig så att säga.

Tänkte bjuda på en bild, hittar inte sladden till mobilen dock. Men mååste nämna dagens, som jag inte har kort på. Daniel Ekström, avgångsstudent på vfg var idag åter på skolan (för andra gången, minst) sen i måndags. Idag sov han väldigt gott med två datorer på ett skrivbord. Måste vara hårt att vara student.

ha en bra kväll!

torsdag

Märklig dag.
Ikväll äter HELA sp08B, observera HELA klassen utan oscar krook mat på Akropolis. Nej givetvis är det inte så, men vi tjejer som umgås och om någon mer dyker upp.
Oscar tyckte dock att det var ett princip fel att jag inte frågade om han skulle med när jag visste sen innan att han syster tar studenten och hela hans skåne släkt är här. Lilla gubben :)


sat down for a minute, grew up into men.

Hatar min förmåga att prata mig själv ur grejer som jag borde göra. Bestämmer mig först för att springa de där fem kilometerna, säger fem minuter senare till mig själv med lite hårdare ton att när klockan slår så mycket ska jag resa mig och ta tag i situationen. Slutar alltid med att jag tar till den hårda tonen och försöker med arga blicken. Men aldrig händer något, istället sitter djävulen på andra axlen och viskar att jag inte alls behöver springa just nu, det kan jag göra imorgon. Inte precis något allvarligt som händer om jag inte gör det (tänkte skriva att ingen dör, men har lite svårt för ordet dör nu för tiden) och alltid, alltid alltid vinner den elaka lilla röda figuren.
Samma sak om jag ska duscha på morgonen eller stiga upp när klockan ringer första gången. Måste besitta någon alldeles speciell talang att kunna prata folk ur saker. Mest mig själv.
Där har ni anledningen till att jag inte tränar fotboll och alltid stressar på mornarna.

Tänk om kunde använda det för att bli något stort.

Förövrigt bra dag, mitt liv är som ett liv för någon som sörjer sen i måndags. Det finns gott om dåliga dagar men sen kommer de där bra dagarna emellan åt. Ska dock gå igenom det här en gång för alla nu, änglen på höger axel ska slå den röde en gång för alla, precis som svensken i oktober ska slå dansken och åka till vm i juni nästa år.
Josefin är min högra hand.

10 juni 2009
peace

run away tonight

För något år sen vande jag mig till att vakna av mobilens vibrationssignal på nätterna.
Efter det vaknade jag i en period inte av något, inte ens alarmet på morgonen.
och nu vaknar jag av vibrationen på andra sidan rummet.
Snälla öron, låt mig sova.


förra årets skolavslutning, känns som det var en månad sen, det är ju nästan så man gråter.

Har typ sommarlov, ledig idag, jobbar imorgon och skolavslutning på fredag.
Avslutningsmiddag och sånt där fint på torsdag och nils land på fredag kanske?
Hej tjo och klackarna i taket. Jag är taggad, även om vi ska ha 10 grader hela veckan och min klänning är way to kort för kallt väder och mina skor funkar inte med strumpbyxor. Spriten värmer som bulle skulle sagt.

ingen hyffs

Förresten, åt på pastabaren. Sen när vi går ut sägs följande:

grabben i baren (ung, snygg, bedårande) - Hejdå
mamma- Hejdå
grabben- ha en trevlig dag!
mamma - JAÖPP ( läs som: det kan du ge dig fan på att jag ska ha)

lät visst inte så roligt här som det var, skrattade ända bort till åhlens
och då är jag inte storskrattarN

when you find it, don't let it go

Efter endast fyra timmars sömn inatt kunde jag inte tacka mer för kaffet som serverades innan första lektionen av Louie. Hon kan, så hon kan. Har blivit fyra koppar till sen dess, länge sen det var så här illa.
Nu har jag iallafall sommarlov, inga lektioner kvar.
Ettan är slut - kan knappt fatta det själv. Så mycket som har hänt på inte ens ett år, och alla redan. Jag menar vi började ju nyss. Gud, snart är man vuxen också.

Växjö fick några av den genomsnittliga sommarens soltimmar idag i varje fall. Firade med glass trots illamående. Handlade sen med en mamma som troligen länge sparat till den här turen. Hittade ett par skor, och två par klänningar. Så nu kan jag vara fin på torsdag, fredag och lördag utan problem.
Sen kom regnet och temperaturen är under normalt. Man undrar ju vad det är frågan om där uppe hos gud.

Firade med parasoll (jäääätteparaply) och fotboll
Kom under stora diskussioner med elin fram till att det måste vara mycket roligare att spela fotboll/ hockey om man är kille. Sjuk humor och stämning, så jävla mycket skit i laget osv. Plus att det är lite fart på grejerna, inte bara daltande och inga tacklingar hit och inget mål dit. Jag säger ju det, man är född i fel kön. Men samtidigt finns det way many fler tillfällen då det är ganska mycket bättre att vara kvinna. Det är ju alltid synd om en iallafall.

pride

Har nog aldrig varit så här stolt över mig själv.
Jag gjorde det - gav blommorna, bad honom att ta hand om sig själv och fick ett glatt mottagande och ett tack samt detsamma.
Nu återstå det bara att se när verkligeheten kommer ikapp en.
Men jag och josefin sitter ju iallafall i samma båt.



8 juni 2009
Vemod - svenskans vackraste ord
och en beskrivning av dagen.
fyfan

sweet evening

Vaknade 13.37 imorse, elit så att säga. Därav sover jag inte ännu på några timmar.
 Ska nu ladda ner massa musik och trotsa ipred,för att fira piratpartiet har 7.1% av rösterna hittils i eu-valet. Hoppas de åker ner och sätter skåpet på plats lite.


Ska även ägna några timmar åt Carrie Bradshaw och min film som varit försvunnen i 20 veckor. Den enda film jag någonsin sett mer än en gång och troligen den enda film jag ser i juni. Brukar snitta en film i månaden.

Så ska jag se ut när jag gifter mig, vackra kvinna.

another confession

Det vore en överdrift att säga att jag inte bloggat för att jag inte haft tid, en annan om jag sa att det berodde på att jag inte hade motivationen. Vad jag säger att det handlar om är att allt låter så krystat, dåligt och patetiskt nerskrivet. I huvudet låter orden och meningarna som om de var skrivna av en poet, professionell krönikör eller Julia. Jag blir aldrig nöjd.

Jag mår som en studsboll, eller som kalla kriget. Jag trivs på dagarna och jag trivs på fredagar och lördagar. Det har en tendens att bli lyckade helger nu för tiden. På kvällarna och söndagarna har jag ångest.
Eftersom jag fick en ny säng av mamma igår som är way to mjuk för att stiga upp ur och som jag om jag varit 14 centimeter kortare hade kunnat ligga i på alla möjliga håll vet jag nu vart jag bor de stunderna. Bra/inte bra, som man skriver nu för tiden.

Paula säger att jag tröttnar fort. Det är just så det känns, tröttnar på folk och ställen när inget händer. Tröttnar på mobiler och grejer när de inte förändras eller låter tillräckligt ofta. Tröttnar på att sms och ringa eftersom jag tröttnat på att anstränga mina fingrar och röst. Tröttnar på kläder efter första gången, tröttnar på musik och grejer. Tröttnar på livet.
Det är nog så det är, så istället står man där och drömmer om en sommar i bil genom usa. Samtidigt drömmer man om pengar till oändlighet och vackra klänningar och skor. Jag som inte ens lärt mig gå i mina 400 kronors skor från h&m. De bara står och glänser.

Imorgon springer studenterna ut, ut ur skolan, ut ur staden, ut i livet och ut ur våra liv. So long
och för ett år sen sov jag på kungsgatan i natt och hade en vecka kvar av grundskolan.
Nu sover jag på olika adresser varje helg och har en vecka kvar av första året på gymnasiet.

7 juni 2009
17 år, 3 veckor och 5 dagar
är jag trött på inget, trött på allt.

RSS 2.0