One more time.

jag måste bara tillägga en sak till, himla massa tillägga idag.

kajsa och erna har sjungt heeeela dagen att " Ida Helmersson är homosexuell" Så jag ska anmäla dom, eller kanske iaf ;) Sen pressade Erna upp mig mot ett skåp med sina fett muskliga tennisarmar, och jag kom inte loss och fick ingen luft och skrattade som en gris, så ja hon släppte mig.
   För att uttrycka hur mycket jag ogillade det de gjorde sa jag " Jag hatar de två mer än vad jag hatar glenn" Till och med glenn sa då något i stil med " håhå, då är det allvarligt" sen ett stort grin på det, han är kanske inte så pjåkig alltid iaf. Men ibland, fyfan!

aja, det var allt.
Nu SKA jag sova!
/i.

och för er som missat så äre ett inlägg till däääär nere , vet inte hur man gör en pil neråt ;)

och rasmus är fullast på tamigfan varenda fest, suparrasums ;)

nu är jag död, mohahah!

Bridge over troubled water.

men tjenare.

jag har inte bloggat på bra många dagar - jag vet! Men ja, senaste tiden har pendlat mellan totalt nerdepp, totalt pepp och något mittimellan. Men framför allt, jag har varit sjukt trött. Bara längtat till sängen runt 7 tiden och frammåt, som på den gamla goda tiden. Så jag tror faktiskt jag ska pysa nu efter idol ;)

Annars har jag konstaterat att jag faktiskt tränat 2 gånger sen i söndags och det lär bli minst fyra pass till denna veckan. hard work work. Även är det konstaterat att Hannapanna är fullständigt sjuk i sitt lilla huvud, där det är fest 24/7. ÅH, JA BA AVGUDA DAMEN! hon är as go'

Sen kan vi ju tillägga att jag har matteprov på torsdag, fattar noll och jag och Per hade världens fight innan angående vad 2rx2r är. Men ja, jag hade rätt och det ser väl ändå skapligt bra ut iaf, ska plugga imon med tänkte jag.

Det här känns inte som ett givande inlägg men för att göra det lite mer seriöst kan jag ju berätta att jag inte gillar att mina föräldrar är skilda för tillfället, den sista tiden har det faktum med blivit skitjobbigt. Man ska packa, packa, packa saker och föfflytta. Sen så är det ju det här med att om man varit hos mamma ett tag så måste man ju iaf försöka umgås med pappa en dag på helgen, alltså kan man typ inte göra någonting, och sen tvärtom. Tänk liksom om det är tjejkväll med övernattning fredag och sen fest lördag, nej då måste man välja. och sen blir det djupa suckar om man ska göra något eller träffa någon på söndagen, för nej, man måste ju faktiskt umgås med sina föräldrar, syskon och vila inför veckan. Fuck heller, jag vilar när jag dör.
   Då tänkte ju jag att då fixar jag en egen lägenhet eftersom där är de båda positiva, men nej då krachar (stavning) hela världsekonomin och man kan inte låna pengar, så nej inte det heller. Så ja, vad gör jag? förslag någon?

Sen måste jag ju tillägga en sak till, för jag hade faktiskt tänkt. För vi ska åka till fjällen v.2 och jag ska stå på ett par skidor för första gången i mitt liv. Eller ligga i backen, fan vet jag. & då sa mamma att jag fick ta med mig ngn liten vän om jag ville, och jag tänkte till att det måste vara där runt som Elin fyller år. 1-1 alltså en perfekt födelsedagspresent, som kompensation på att jag varit totalt kass alla de andra 15 åren på sånt. Hon är ju rätt haj på det här med skidor och så, så då plingade det till och jag tänkte att jag tar med mig henne - snygg är hon ju också så hon drar ju pojkar. 10 av 10 rätt alltså.
   SEN tänkte jag en gång till, och då kom jag på vad jag hört så många gånger att hon ska ju till Idre just den veckan. Fan säger jag bara. Så ja, någon som vill filma när jag åker första åket i mitt liv i vinter? ;)


nu äre 7 minuter kvar av idol, och sen ska jag fanimig sova.
så god natt! :)

puss&kram och hela altet.
/i.


långt det blev.. ;o


Such a perfect day.

Tänkte först skriva att denna dagen har varit mitt livs värsta dag. Men kanske ska ändra till att den kunde blivit istället, eller nej inte det heller. Men fan, spela roll, den kunde blivit jävligt dålig iaf - och det är ingen överdrift. Nu blev den bara relativt dålig, ingen som fattar och ingen som förstår.

växjö med steffi hela dagen iaf, bara lite spanska på morgonen.
Åt kina mat, förstår ni att jag åt kinamat. OCH GILLADE DET? har inte hänt många gånger.
sen blev det shopping och så, precis som vanligt för alldeles för mycket pengar. Köpte bland annat två par chinos, kunde ju inte välja färg så tog båda. :)
   Sen åkte vi hem och så, tittade på the hills och sen drog hon. Jag och ludde hade musikkrig eller vafan man ska kalla det och jag satt vid datorn hela kvällen.

Förresten blev jag uppraggad av en transa på askelyckan, FYFAN! Vi kunde seriöst inte avgöra om det var en kille eller tjej, så DET var jävligt äcklig. Men hela grejen var ändå rätt rolig ;)

tack för dagen steffi, du räddade faktiskt en hel del.


/i.

Hellogoodbye.

Nu gör jag som Rasmus för jag pallar inte ;)

gnajt!

I'm not scared of dying I just don't want to.

tjaaa.

någon sa att jag inte ha fattat överhuvudtaget vad det innebär att ha skriva blogg, så kanske är fallet.
Motivationen är full av brister iaf, men vi gör ett försök ;)

Idag var det skola, började 10 slutade frammåt halv 4. Då promenerade jag till hartmans där jag hämtade ut en varm choklad på take away. Sen begav jag mig hemmåt med sena lugna bussen, skön och lugn dag.

veckan är rätt bra planderad känns det som: Med plugg och gymmet imon, efterlängtad magda på onsdag och träning, ev träning på torsdag med ( ni ser vad jag jobbar nu va ;p ) sen ska det klämmas in en hel del fika i veckan med. men bara plusplus.

I helgen ville rasmus att jag JAG skulle fixa fest, får se hur det blir med den saken egentligen ;) haha.

nu ska jag ta mig ett skönt bad, återkommer sen.

/i.


Where are you gonna sleep tonight?

men tjenare.
ursäkta dålig bloggning, men igår orkade jag verkligen inte. Idag har inte internet funkat, så ja bra anledningar iaf.

Helgen har varit precis så bra som alla andra nu för tiden. Jag njuuuuter till max.
Har ju som sagt varit sjuk, eller lat inte fan vet jag hela veckan. Men i fredags masade jag mig till skolan, fullständigt död. Överlevde chooonas esselmáns spanska äckel lektion. Han lär ut sämre än jag vet inte vad, lärde mig mer på en lektion hos nettan än vad jag lär göra på hela mina tre år hos chooonas. ÖRK - säger jag bara.
   Eftermiddagen tillbringade jag och ida i sporthallen. Där mina skor hamnade inne hos jävla samhälle fitt ekonomi 07 - grej of the day. Ta inte illa upp någon där, men jag fick sån grym huvudvärk på allt där och allt blev väldigt komiskt.
Sen sjöng vi massa låtar för en tom hall innan vi gick till bilden och jag var superdupertrevligt mot tuddeluttan där, tummen upp på att jag lyckades med det! :)

Sen åkte jag hem med bussen med åberg, daniel och gustav. Lite flashback till år 2005/2006 där. Vilka grabbar! Det blir iaf gammal hederlig filmkväll med dem till helgen kanske, kajsa och elin? det låter väl perfekt. Fredag tycker jag allt, och hos elin för david måste vara med (Y).
   Sen blev det sängen ett bra tag innan jag duschade och sånt shit. Sen blev det Erna och Kajsa. Förresten är Ernas mamma supergullig. Hej, välkommen :) och världens leende. Tillslut när vi var klara med ditten och datten drog vi oss bort mot Tova där det var incoming party! Var inte så mycket folk i början, men sen på något vänster så blev det massa folk. Ida vet inte hur eller så , men ja HAAAAAANNA kom iaf! fyfan vilken brud! Och vi partajede som rockstjärnor hela natten lång.
    Tillslut försvann Hanna i natten så jag kajsa och rasmusen cyklade mot hoffes efterfest. Där det blev bastu och sådant. Maffe var trött denna kvällen med så han gick rätt fort men ja, jag kajsa fidde och fidde hade en trevlig promenad hem. Aidspåsen och buskar osv. Men fiddeli och kajsa var vettiga, och så även jag.  Hemma för sent, men vi är bara unga en gång på ett helt liv .

På lördagen vaknade jag upp i Ernas dubbelsäng med kajsa på golvet - inget ovanligt alltså. Sen blev det pannkakor, men fan ingen fotboll. Suck på det. Men sen blev det a-lags fotboll här hemma iaf. Och jag kan bara säga en sak, är det någon från hovslätt här som läser så kan ni ju stoppa upp er själva där solen aldrig lyser och ge fan i att komma ner hit någonsin mer. Det var det fulaste jag sett. Men ja, bredaryd på lördag ist :) Med elin och det brukar gå bra när vi joinar grabbarna i bussen! Utemålvakt förresten ;)
   På kvällen var jag bara hemma alldeles själv. Det var skönt, första gången på 8 helger eller något. Så jag däckade runt nio eller något och sov gott till 12 idag.

Förresten funderar jag på att hoppa av skolan, seriöst. Den tar kol på mig! jag orkar inte någon ting, och vad har vi gått - 5 veckor liksom. Ja , herregud vart ska detta sluta?

Idag har jag bara kollat b-laget och lite så. Hoffe tjuter som en brud och hovshaga är nog snyggast i serien.

Långt det här blev, grattis om ni kom till slutet.

tack och adjö
/i.

eeeerna und kaaaajsa :)

hey.

Nu sitter jag i Ernas källare. Erna steker pannkakor till frukost, mumms fillibabba! Sen blir det fotboll tror jag ;)

Igår var det fest hos tooova, detaljer kommer sen. Så sjukt trött igår, och ännu tröttare idag. Fyfan.
Ikväll ska jag banne mig bara vara hemma.

Ha det bra.
/i

It couldn't be worse, but hey? try to ignore it!

men tjena.

Kvällen vart bra, blev ingen a lags träning. Men idol och enaholm ist, duger bra det med.

Jag har kommit på att jag har två val.
1. Gå upp 05.45 och pallra mig till skolan för att där mötas av en dötrist spanska lektion á 90 minuter, sen ett 4.5 timmar långt hål och en estetiskt val med en cp lärare som hatar vår klass.

2. Sova hela dagen, ta det allmänt lugnt och göra lite matte och annat här hemma.

okej, för att vara lite duktig ska jag ställa klockan och bestämma mig imon. usch, vad jobbigt alternativ 1 känns alltså - fyfan.



jag saknar klass 9, gemöskolan 2008 hur mycket som helst!
kan vi inte gå om ett år bara?


/i.

Oförändligt grå.

en fralla - alla för en.


jag har blivit en datatönt. Så nu ska jag ta mig en dusch, och några alvedon så kanske dagen tom kan bli något roligt.
hata feber!



Elin - kolla a-lagsträningen ikv?

/i.


Cause everyone knows, who you are-are.

Tja.

Jag hatar när man inte kan somna på kvällen eller natten. Det är hemsk, och igår var det sådär. Först väntade jag tills klockan var sisådär halv 1 eller något. Stängde ner datorn och så, men icke. Då ska man snurra en miljon varv och ändå är man inte trött, bara jävligt rastlös. Tog upp datorn igen, läste massa folks gamla bloggar ett tag. Rätt kul faktiskt. Sen ner med datorn igen, snurra ytterligare 1 miljon varv. Tog upp datorn igen, kände hur alvedonen slutade verka. Upp på fötter så hela världen snurrar, ner igen, upp lite saktare denna gången. Ner för trappan, hämta alvedon, hämta vatten och upp igen. Upp med datorn, började läsa massa gamla msnkonversationer och ja blev nog lite klokare, mindes en del, ångrade en del osv. Som vanligt typ. Sen ner med datorn igen, slängde iväg några sms - inget svar. Alla sover tydligen klockan 2 natten till torsdag. Sen bestämde jag mig för att snurra mobilen ist för att typ räkna får. Snurrade 132 varv sen blev jag faktiskt trött och jag tror att jag somnade sen.

Och nu, vaknade för någon timme sen och nu myser jag och vovven i soffan. Får se om jag orkar skolan imon, eller om jag kan somna ikv. Sen blir det fest hos Tova imon kväll (?) Fotboll på lördag, och kanske innebandy på söndag om någon är snäll och joinar.

Men ska kolla klart på cold mountain nu, har bara tagit mig tre dagar. Sen ska jag fanimig se mysteriet på greveholm. Inte sett det på sisådär 12 år, så dags igen tror jag.

Ha det bra!
/i.


You don't know what you got, till you missing it a lot.

Hey.

Jag har konstaterat att om 24 timmar spelar coldplay - och jag är sjukt avundsjuk på alla som ska kolla.

Idag har jag som sagt typ legat i sängen hela dagen. Mellan halv 12 och 7 iaf. Trött som ett as, och det lär bli det samma imorgon. För jag hade tänkt att vara hemma. Kul att vara sjuk denna veckan med då vi varken har engelska, idrott eller svenska. Men lite trist med ett 5 timmars hål på fredag. Fyfan.

Annars känns det mesta bra.
Så nu ska jag kolla Åter till cold mountain och sen nana tror jag.
Och Magda hon är toppen och cp (Y)

/i


City of angels.

hey.

Jag stod nyss i köket och kom fram till att livet känns botten botten botten! Jag är sjuk IGEN! Denna gången har jag migrän-style huvudvärk, massa feber, ont i magen och mår illa. Det värsta av allt, vi har inga alvedon! Nu kom syster hem och sa att jag kunde få en av hennes megastarka värktabletter men då måste jag äta något eller dricka massa - yey känns ju kul när man mår illa som jag vet inte vad.

Var iaf i skolan mellan åtta och elva. Gick inte på någon lektion utan fokuserade på att sitta still typ. Ida höll mig sällskap första timmen, eller tvärtom. Sen kom jag väl hem vid halv tolv och sen dess har jag sovit till nu, då är man sjuk om man sov 9 timmar i natt. Men jaja, fyfan vad jag klagar. Men just nu behövdes det, för jag hatar att vara sjuk och jag hatar att man måste ta igen det man missar.

ööööh.
/i.

Impossible is nothing.

heey.

tänkte bara berätta att läkarna sa idag att det inte är något fel på mitt hjärta. Bara att jag ligger strax över normal och de bara ville hålla lite koll så inget förändras, och det har ingenting gjort ännu så länge! :)


kan man hata att man älskar någon?

So come over, just be patient and don't worry.



STORA BOKSTÄVER NU, FÖR DET ÄR VIKTIGT!
JAG MÅSTE MÅSTE MÅSTE SE COLDPLAY PÅ ONSDAG ELLER TORSDAG!
JAG HAR HITTAT TVÅ BILJETTER Á 650 KRONOR.
MEN NÅGON SOM HAR PENGAR, SNÄLLA FÖRÄLDRAR OCH LUST?
NEJ FAN, INGENSTANS!

dagen har tillbringats i sängen, på sjukan och på stan.
nu ska jag plugga hur mycket som helst, och det känns ururselt.
och jag drabbades av sån coldplay lust att det inte finns i bilen på väg hem & nu är det det enda jag vill ha.
faaaaan.


Turn it up, turn it up with cocaine.

hey.

Egentligen orkar jag verkligen inte blogga om gårdagen. Har tänkt göra det hela dagen, men ärligt talat inte kommit på vad jag skulle skriva eller minnits (heter det så?) något heller för den delen. Men ska göra ett tappert försök ;) enjoy.

Åkte ner till älmhult med Ida och mamma runt 3 kanske. Gick lite på byn och åt supergod langos, sen dog byn runt fyra så vi åkte upp till Kajsa. Där snodde de tv:n från måns-stackarn och vi lirade guitar hero. När kvällen kom gjorde vi oss i ordning och alla var sjukt pepp och vi var på att' igen - Feeest!
Sandra anslöt och vi begav oss ner på cykel mot marinas. Blev stopp lite här och där i skogen på väg ner men tillslut kom vi hela vägen ner. Då mötte vi upp maffe, eller nej rasmus och hans brudar vid lilla göinge bil och promenerade bort mot Doffe. Där var det dock trångt och dålig stämning, så jag, kajsa och rasmus tänkte åka karusell.
   Blev konsum och sen skogsrundor undan farbror blå bort till tivolit. Men stäängt - WTF???! de får ju hålla öppet till ett om dom säger det! Men vi var liiite glada iaf och det blev promenader på gatorna. Gömde väskorna och gick bort till torggrillen för att äta. Det blev goda pommes tallrikar och jag träffade mycket trevliga människor. Hanna knäppte fula kort, och jag lär få höra detta av Simon i år framöver. Men vafan, man måste ju få vara vild ibland iaf! eller hur?
   Om jag ska vara ärlig så orkar jag inte rabbla allt vi gjorde här, men för att nämna något så ramlade rasmus av en häst, jag gjorde bort mig för mycket, kajsa tog 45 minuter på sig att gå från trottoaren till netto, kajsa kissade väldigt hårt utanför hoffes där jag också hamnade ett tag med julia och erna. Ni som läser och var med får gärna inflika annat, så jag minns i fortsättningen, eller om några dagar :)

I slutet blev iaf alla väldigt depp, och kvällen såg ut att avslutas skit. Men vi ordnade väl upp det lite grann hos Erna. Hon har mys säng hon! Kajsas sms med: " ahha, de va fli samma hade : " eller något , kmr inte ihåg. Men sjukt kul, och hon har ingen känsla för att kasta mobiler.
 Trodde fredagen skulle bli svår att toppa, men måste säga att vi ändå lyckades rätt bra men enligt mig inte helt. Men tack till alla som gjort min helg toppen - och minnesvärd. Det vi kommer ihåg iaf - eller vad säger du rasmus supare?

Dagens tummen upp: Slagit ut spriten med Kajsa, samt helgens minnen.
Dagens tummen ner: Bula i storlek av min hand bakom vänster öra, samt ont i käke och örat. Undra varför erna?




over&out.

/i.


I need direction to prefection.

hola amigos.

Har inte skrivit på ett tag nu, alldeles för upptagen med att göra ingenting typ. Veckan har varit ganska toppen tycker jag allt. Klippning och så i måndags, kändes som om det behövdes faktiskt, även om det blev lite kort. I tisdags fikade jag med Erna, hon är bra hon. Sen blev det fotboll och så på kvällen, näst sista hemma matchen vilket innebär att man bara kan köpa världens godaste hamburgare en gång till i år. Suck.
  
I onsdags blev det faktiskt träning. Det första spinnpasset i mitt liv, de ni. Sen blev det gymmet med kajsa en liten runda innan hon skulle träna step ;) Kan ju konstatera att jag nog är född utan bröstmuskler samt att vänsterarmar är lite smått invalida. Tyvärr förstördes ju allt genom lite för mycket fika. Först med erna, ida och amanda. Sen efter en promenad vevade anton och mattias inne på hartmans. Så det blev fika igen, eller jag fick en kaffe av mattias. På kvällen blev det förresten ikea med mattias, han har bra tankar ibland grabben. Sen landskamp - go sverige :D

Shoppa har jag också hunnit med, inte bra det om man tänker på att det gick en del pengar. Men skönt med lite nya kläder och smink och så. Ellinor är aldrig fel att träffa heller. Hon är rätt rolig den lilla flickan. Sen mormor och morfar innan jag somnade med världens huvudvärk runt 9.

Fredag och soooovmorgon, det är älskvärt! Blev svenska sen innan vi drog bort på någon mässa och åt bullar och kollade guitar hero. Erna cyklar bra förresten, dock lite fort och hänsynslöst över hålor i marken. Sen blev det bild innan jag faktiskt drog hem en stund innan älmhultsdagarna.

Kvällen började med fotboll med Elin och Erna. Vi värvade Erna in i virestads avbytarbås och konstaterade att mini-erna var säkrast att ha på bänken. Kajsa var lite arg med och jag har 6500 kronor. Trevlig stund där hade vi. Sen cyklade jag och erna en runda på byn och checkade läget lite - dött! Så vi åkte hem till kajsa och spelade guitar hero och åt lite och så. När kajsa väl var klar så cyklade vi sakta denna gången ner till marinas lägenhet där rasmus med sitt kvinnoharem höll hus. Så vi joinade dem.
   Kvällen blev sen ganska så toppen. Det blev en tid i soffan med bl.a. Stina, matilda, johanna, Viktoria, tova, kajsa, erna och jag. Samt rasmusen då. Sen blev det torggrillen när kajsa var hungrig, trots det så var det hon som försvann ett tag. Men när hon kom tillbaka blev det gemensam kissepaus och pommestallrik. Som kajsa slängde i marken tillslut. Efter det bar det av mot tivolit, men nehe - Stängt! det hade tydligen stängt runt halv 11, jag som trodde det stod 01 i bladet. Så vi pallade lite äpplen, vek ner rasmus chinos och tog på honom vantar och mössa. Viktoria jagade Kajsa och vi promenerade omkring innan det blev Marinas hus igen, denna gången var hon där också. LIte andra trevliga tjejer kom in ett tag med, och sen måste jag nämna att jag träffade faktiskt en mycket trevlig Julia Ahlbin på torget.
  Efter allt detta ramlade jag erna och kajsa ner mot stationen, och jag tog nattbussen hem. Hemma runt halv tre eller något och bums i säng.

Idag blir det väl också älmhultsdagarna, även om det är cpkallt ute och så. Men ja, ikväll blir det nog party igen med flickorna och kanske fler pojkar än igår.

Så, nu vet ni allt om min intressanta vecka, eller något. Skriv upp allt om ni vill, eller läs.

/i.

We're not begging you for mercy.

Du hade rätt, sångerna kom från andra länder
Vi möttes i ett underland och står på en perrong.

Erna är nog världens bästa bosnier!
:D



/ursäkta korta inlägg, upptagen med att göra ingenting.

Please don't take him just because you can.

ida helmersson, sluta noja nu för fan!

alla minnen, de är vackra.


The night goes into morning, just another day.

Jag har just klarat av ett kibox pass med Kajsa. Fyfan vad jobbigt, men faktiskt väldigt roligt ;) och tror jag var betydligt bättre på det här än på jympan. Men ja, det blir nog aldrig mera träning bakfull-utan-att-ha-drukit-vatten alltså med vätskebrist. Det var väldigt nära att jag försvann ett tag där, menmen får bli bättring där.

I veckan blir det faktiskt minst ett spinn pass, ett step up pass och ett ki box samt förhoppningsvis något gympass också. Så snart hoppas jag att kroppen blir lite vackrare, typ Eva Longorias vore ju inte alls fel. Äh, vi får se.

Skola imon, men först sovmorgon till 10. Sen klippning vid 11 och se bara två lektioner till. Sen ska faktiskt jag med mamma och köpa möbler och sånt, och hon betalar! wow, toppen dag.



och vi har allt att vinna.
/i.

Living on a prayer.

tjaaa :D

Har inte skrivit på ett tag nu, men som sagt trött på att det alltid blir samma sak. Får väl börja med att säga grattis till Ida, 16 år i fredags- du är underbart bra!

Igår var det ju annars balders, det bästa någonsin om jag får tycka vad jag vill. Eftersom jag hade lite av utegångsförbud så blev det knappt någon förfest utan i stället kräftskiva och fotboll hos faster och farbror, men det var väl inte fel det heller. Sen bar det av ut till Idas farmors källare, där det blev en del förkrök iaf innan alla utan jag, Ida och Erna blev kvar. Vi fixade till stället, plattade håret en sista gång och dansade en del. Tillslut blev det iaf att gömma saften för farbror blå innan det blev ballan.
   Väl inne så röjde vi loss en del, och det såg ut som om det skulle bli ett tråkigt mellanbalders utan folk. Men sen på något lustigt vänster så kom det massa folk på en gång. Men bara trevligt det. Sen blev det som vanligt, dansa - ut - såget - dansa - sitta - ut osv. Men gosh, vad trevligt det var :) tack alla särskilt Ida och Elin. Samt magda på ett hörn - även om du slåss rätt hårt ibland och skämmer ut en lite, allt framför samma person. Men hämd kommer ;)

Annars måste det bästa bland det bra varit living on a prayer med viktor och simon, fy fan :D


"ska vi svänga höger och få en kick?"

lycka.
/i.

let's kick some ass.

hey.

Torsdag morgon och utan smink och allt, på grund av att mitt vänstra öga har något fel och är väldigt svullet och rinner hela tiden. Så det blir väl solglasögon idag eller något, ser ut som om jag fått en hel del stryk, vilket jag faktiskt inte vad jag vet har fått. Menmen, hoppas det blir bättre till lördag och att det inte är ögoninflammation.

Och jag och Kajsa ska börja träna idag, känns rätt bra faktiskt. Blir väl gymmet någon timme för att fixa överrarmarna, iaf på lång sikt. Sen blir det jympa tydligen för kajsa orkade inte spinningen. Sen ska jag hem och bara dega one tree hill hela kvällen. Började om på säsong 1 förra veckan och har väl sisådär 100 avsnitt kvar av alla säsongerna nu, samtidigt som 6 an kommer! Men fyfan vad bra det är!

Sen stort grattis till Hanna Jönsson - 16 år idag!



you make me wonder.

/i.

Do you have what it takes?

Idooooooool!
jag fullkomligt älskar skiten. Nu har jag en helig timme varje kväll mellan åtta och nio och sen många fredags kvällar. Låter toppen nu när det är mörkt typ så fort man kommer hem från skolan tills man stiger upp nästa morgon. Juryn verkar ju vara lite skruvad, men vaddå ge dem en chans iaf!

Annars för alla som bryr sig så har jag lyckats snacka mig till balders, men ja det finns en hake. Ingen förfest blir det, utan det blir kräftskiva ist hos faster och farbror. Men ja, kan väl vara trevligt det med, för jag har faktiskt stundtals en väldigt trevligt släkt. Men sen blir det iaf lite fest den här helgen också, inte nyttigt nu när jag faktistkt äntligen köpt dyrt gymkort och hela fallerullan. Men vafan, man måste unna sig något! :)
så ernut, dansa hela natten lång?



over&out.
/i.


You are the dancing queen.

Ciao ;)

Står i bibblan med Amanda, Hanna, Ida och Cornelia och de har konstaterat att bilden längs upp på bloggen där jag hoppar måste vara redigerad. Jag vill dock dementera detta, möjligtvis att den är lite förminskad ;) orginalet finns längre ner i bloggen så ja bedöm själva.

skooola nu ,eller om en timme. känns sisådär.

I'm losing, all of the time.

heeey.

Skrev nyss ett långt fint inlägg och allt försvann, så ja I keep it down.
Vill bara berätta för alla att jag börjar bli sjukt trött på att blogga. Alltid samma sak, vad jag gjort idag vad jag ska göra i morgon och vad jag ska göra till helgen. yey- verkligen kul läsning. eller inte. Så ja, någon som har något annat som jag kan skriva om så säg det.

Annars har jag konstaterat idag att jag äter extremt lite. Jag äter i snitt två gånger om dagen. En liten macka till frukost och ett glas oboy eller något, plus en tallrik flingor eller något sådant när jag kommer hem på eftermiddagen. Vid enstaka fall något litet till lunch eller lite sallad. Så jag kanske håller på att få sån matsjukdom, men äh ;) jag har faktiskt inte aptit till mer, kanske beror på Kajsas och Ernas näst intill groteska ätande varenda dag. Inte vet jag.

Annars så mår mina ömma bröst och jag bra. Har faktiskt aldrig varit med om något värre ömmande, ska inte ens ha det just nu. Bara så att ni vet, det gör rätt ont!

my love.
/ i.

RSS 2.0