Hey you?

Adam . Sundvall säger:

- men hörru grubblarn, ge fan i det, tänk på ditt bästa kanske?


Fick jag välja en kille i hela världen att ha som bror skulle det vara honom. Tur att någon verkar känna mig bättre än jag själv.
vad jag är glad att jag träffade honom.


Är det där dom bor, indianerna?

wihoo, vem tycker naturkunskap är kul?
nada här iaf, vi lyssnar på mojje istället.
och noffe visar en sångröst vi inte hört innan ;)


förresten fyller nog en av tvillingarna år samma dag som mig, eller vad säger du ellen? ;)


shalalalala, unibet, shalalalala

Hej alla glada.

måndag idag, och trevlig som jag var så var jag på nostalgitripp på gemö! Herregud vad bra dom har det som får gå där, litet, mysigt och alla känner alla. Jag saknar det och jag saknar klass 9. :(
 
Nu har vi iaf datakunskap men vi har slutat, shalala & bra som jag är så ska jag icke ha kemi utan åka gemöbussen hem. Vilken himla gemödag det här blev :)
Sen ska jag kika in nils sötnos geting och sova en stund innan jag ska träna för första gången på två veckor ... inte bra statistik på det inte. Men bättring ska det bli :D

anyhow, har jag beslutsångest. Jag kommer sakna klassen massa om jag flyttar och tänk om det inte blir bra? :s vi har iaf ingen syv för tillfället här så det får hur som helst vänta tills fredag. Annars ligger växjö fria närmast just nu, henke tyckte det med. & han kallar ju sig smart.


" om du blev gravid nu skulle du väl behålla barnet?"
" ja det är bättre med unga färäldrar"
" utan karriär ja! "   (
med djup suck)

det sista med grym betoning och morgonen var toppen med amanda, ida och henke :D


/ ida.


Down we go.

Jag är trött på mig själv, jag har inget att se fram emot.
Inget att berätta om dagen heller, allmänt värdelös utan anledning.
Jag var i skolan och konstaterade som jag redan visste att jag inte trivs, eller trivs är kanske fel ord. Klassen är jättebra, och det mesta andra också. Men om något inte känns kul då? what are you supposed to do?

jag ska inte klaga på att det går dåligt i skolan heller.
Det är ju mitt fel att jag inte pluggar och medvetet hela tiden gör andra saker.
jävla ida.


i don't enjoy någonting för tillfället.

allmänt tjutigt inlägg.

nu ska jag plugga matte, och tyska och se om jag orkar skolan imon eller om alvedon och alla filmer på datorn räddar min dag.
Förövrigt förstår jag manne nu, att gå ut med mvg i varenda ämne. Sen räknas det inte mer och man orkar inte, och allt går damn neråt hela tiden.




men en glad gubbe räddade två minuter.

Att det kommer bli en lång, kall vinter.

Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag
Kom och hjälp mig, jag behöver dig igen, igen, igen...
shalalalalaa.

Jag är inne i någon kent-trans tror jag, hela tiden , på datorn - i ipoden - i huvudet. Sveriges bästa band någonsin, no doubt.

Alltså jag har filurerat ikväll och kommit fram till att jag är trött på älmhult, eller jag har tänkt i några dagar på det nu för att slippa tänka på något annat. Så jag vill flytta till växjö och gå där istället, vidga mina vyer.
Som kajsa sa: det kan du göra i januari, då har sj 25 kronor på varenda sträcka :) HAHA, ibland får hon till det ;)
Jag pratade med luddelig min plastbror ( fy vilket fult ord) lite och han var med på att dela lägenhet, vi hittade en med mitt i city, perfekt liksom. Kom även fram till att vi skulle ha en lampa och inreda rummet i källaren ifall att, om ni fattar. Allting i väntan på gbg efter studenten.

Visst låter det rätt lockande? Efter jul sådär, och om det inte funkar så finns ju faktiskt både älmhult och haganäs kvar om inte jorden skulle gå under. Men då följer jag troligtvis med jorden så då kan det ju kvitta lagom sen ;)



egenbakade tunnbröd, choklad och one tree hill är förövrigt sjukt bra. & för att göra smygreklam är ldb produkter också sjukt bra, bara så ni vet. Jag har även gått ner 5 cm lite här och där på kroppen av det de kallar träning, skönt med lite resultat då och då. Även om jag trist nog inte klarar mig en hel dag utan chocklad, snart kallar folk det nog beroende. Ujuj.


men sov gott ;)
/helmut

No one wants forever anymore.

No one wants forever anymore.

'cause no one dares to try.

no one wants endeavour like before.


Eftersom bloggar där man bara rabblar vad man gjort och kommer att göra imo är sjukt tråkiga, så bloggar jag inte så ofta nu mera. Jag vet liksom inte vad jag ska skriva ;p

Först grattis kalmar och lasse johansson, virestads stolthet! :) Sm guld är inte fyskam, och det var inte fy skam att stå på örjans vall i kalmar klacken i söndags. Det var inte helt fel att storma planen över staket och reklamskyltar heller. Det var fan inte fel på någonting den eftermiddagen. Härliga är dom de där kalmarborna och viktor elm är snöt.



 

 (ja det spöregnade, samt blåste storm, fråga öltältet)

Men i varje fall, i lördags fick jag träffa världens bästa hanna evelina bengtsson! Det var ju inte precis igår det, och varje gång jag träffar henne måste jag ställa mig frågan hur man kan vara så fullkomligt galen som hon är. Ja, herregud. Rockstjärna är hon i varje fall, och vi har nu lagt upp lite nya planer som vi ska fullborda framöver, och kom fram till att det nog inte hade varit helt fel om jag gått i hennes klass ;) Jag hade inte tackat nej.
   Jag fick även komma hem till racermusen, den mannen kan inte städa han. Nejnej, det var stökigt men vovven var söt iaf, och tomaterna i hans kylskåp goda :D
    Vi skulle gått på speakan, eller inte in men dit. Men någon spydde som en kalv när hon kom hem och jag drog till balders. Trevlisch, blev det. Elin Ingvarsson är nog lite bäst imo.
  
Annars måste måste jag nämna grabben för kvällen Viktor Martinsson, eller för dagen. Dagen tillbringades nämligen med simon, anton och viktor. superduper :)))

För de som inte märkt eller vill veta så har jag varit hemma måndag tisdag , chill tycker jag allt :) Men imon är det bokens dag med snygg författare och engelska redovisning? eller har vi det ? någoooon? :O

Jag bloggar mer sen, för nu ska jag käka tacopaj ;)

Deutschland.

Tja.
Onsdag idag, fyfan vad skönt.
Förutom att jag har pluggat tyska hela kvällen, nej tvek på den. Kanske inte hela kvällen, men sen åtta i alla fall. Fast om man tillbringar en kväll vid mitt köksbord tillsammans med Per blir det mer kladdkaka och dator än plugg. Jag hjälpte iaf honom att skaffa bloggkoll så han kunde hålla koll på sin 'kompis' som tydligen bloggade väldigt bra om datorer. Förövrigt ska den prylgalne mannen köpa in ännu en dator till vårt hus, ja alla ska ha en egen och katten med, för det behöver han ju.
 Men när han konstaterade att det var onödigt att ha bara en blogg på bloggkoll så skulle han leta vänner. Haha säger jag bara, han hittade både blondinbella och kissie. Kan ju sammanfatta att han inte tyckte de var särskilt mycket för världen, och inlägg i stil med "vilka skor ska jag ha den 19 december?" lika gärna kunde vara oskrivna. Herregud, han tänker ibland och då gör jag det med och inser hur fjantig världen är egentligen, men ingen orkar fixa något.

Jag kan iaf glosorna nu så marie lär bli glad och konstatera att jag kan tyska med, förutom matte och bild då. Fast bild kan jag ju inte, men hon tycker det.

Dan vår historia lärare är förresten en grym typ, så länge man skrattar åt honom istället för att störa sig på honom är han riktigt rolig ;) Som när han tar sats för tredje gången på en lektion för att säga hanna och det ändå blir hanne. Sen när hanna ska redovisa så trycker han fram hennes bild, ser sig om i klassrummet och säger: Nehe, var det ingen som skulle ha den här bilden, då tar vi nästa. Gissa vem som står framme vid tavlan, jo stackars hanna. Haha.
Han vet inte heller att ibrahim och mohammed är olika människor, men som han verkar tycka - vad spelar det för roll?
Nej, inte vet jag. En av dom är trevlig och den andra mindre kanske? Nej, nu var jag dum.


Nu funderar jag på att gå och lägga mig, så man vänder det där dygnet.
Förresten så hade jag totalt missat att det var valvaka inatt, men alla verkar ju ha sett den och jag hade ju med velat se den, men heja 4 år till nästa. Nu tycker ni säkert, att vad var det för viktigt med det då? Äh, sånt förstår ni er på när ni blir intresserade/roade. Jag har iaf hört obamas tal, och det är inte ofta jag blir rörd av ett tal - men det här var fint! Så se det, jag råder er faktiskt, det är värt det.
http://www.youtube.com/watch?v=otA7tjinFX4

andra kul grejer har väl med hänt idag, men det är nog bara jag och rockstjärnan som tycker sånt är kul så jag väntar tills på lördag tills jag berättar det ;) ha det super.

pussss


Right now, all your dreams are waking up.

hej alla glada.

Skolan idag, vilken jag gick till. Vi hade cp-biologi prov, alltså seriöst vem hade läst på vad koss och gris uppfödningen i holland påverkar oss, eller vart skulle man läst det? Ja herregud, luktar som om det blir ett g prov det här, ingen höjdare alls. Sen blev det bättre, och tom spanskan var helt okej. Där gjorde du något bra chonas!

Jag, Ida och Josefin la till ett nytt ord i ordlistan idag med, se bild. Vi ordnade också snyggingens film ett öga rött på torsdag och fredag med kladdkaka på fredag och veckan kändes genast bättre! Ida fick även en metod uppkallade efter sig på matten så hon borde vara nöjd med dagen hon ;)



När jag kom hem åt jag och mamma massa goddie glass! Sån dyr och härlig, det är den enda glassen som är god. Dyr glass alltså, resten är fan frusen saft typ! Icke bra för formen, gjorde även ett pms undandtag i cafeterian idag, vart ska detta sluta undrar jag. Men imon hoppas jag! För då ska jag ta mig i kragen och göra något av mitt liv. Eftersom vi har sovmorgon tänkte jag springa en runda på morgonen ++ på det elin! Klaga inte på mig. Sen ska jag inte vara så trött på eftermiddagen, iofs spelar ju liverpool ikv med champions leauge så det blir svårt med tidig sänggång. Men man lever faktiskt bara en gång ;)

Jag tog bort oth säsong 1 och 2 från datorn med, och nu gör det ont i hjärtat mitt. Den serien är det bästa som skapats på denna lilla jord. Men min dator är faktiskt proppfull så den säger nog tack iaf, någon nytta aswell.


Förresten saknar jag sommaren något sjukt och allt som var då, det kunde faktiskt fått vara precis som det var då. Alla människor och alla relationer borde vara tryckta på frys. Fy fan vad bra det var då. Plus att jag saknar mitt solblekta faktiskt rätt blonda hår och fotbollen.




sen saknar jag a's , så jag spyr.


Biologi A.

Hej, jag har paus fast jag inte borde ha det.
Men biologi är sjukt tråkigt och jag mår illa för att jag har ätit för mycket godis och choklad.
Klaga, klaga, klaga.
Natten lär bli lång i varje fall.

vore det inte enklare att sjukanmäla sig veckan ut?

Peace & love.



22-27 juni precis just nu tack!

Playback.

han måste ha ändrat luggen ;)

tjaaana!
Första skoldagen efter lovet, och jag var här till klockan 10 och första lektionen. Men jag hatar att man måste vara i skolan massa timmar innan pga att det inte går bussar. Morgonen förgylldes dock med vickan och amanda ;) Inget vi tackar nej till, perfekt början på veckan.

Sen blev det historia med pervo-dan som vi överlevde även idag, och nu har vi super lång lunchrast och det blev ingen lång lunch i matsalen heller eftersom det inte fanns god mat eller människor. Så nu hänger vi i bibblan coola som vi är, blir väl datakunskap sen och sen bara fysik. Känns helt okej. I eftermiddag blir det fett med biologi plug goch förhoppningsvis en del plugg kakor eller annat smaskens.

Kan ju även tillägga att jag är stolt över att ha kommit i dagens jeans, vilket betyder att det går neråt på vågen iaf. Lite tight dock, men det ordnas. Om man ska ha snygga jeans krävs det lite arbete, så det så.

& jag har inga pengar.
pussiluss
/ida helmersson

Last weekend of October.

Hej på er.
Tänkte väl fortsätta där jag la av senast, alltså i fredags.
Det blev först bussen in och sen fest hos fia. Jag hade inte särskilt kul, men kanske för att man inte var så pepp på det + att jag inte kände en kotte. Men paulina lind hon lyfter faktiskt det mesta, länge sen man såg henne med. Så det var trevligt. Egentligen så tycker jag det är svårt att beskriva en fest, och att man bäst gör det med bilder. Men tar man inga bilder så får det bli text iaf.
   Vid tio snåret sisådär, ingen aning egentligen så gick jag och elin mot maskeraden och squaredance lokalen istället. Mötte lite flickor på vägen och tur var nog det, då vi annars hade kommit helthelt fel. Vi var förövrigt de enda som inte var utklädda på stället. Men det var faktiskt inte planerat. Där var det iaf lite ös även om det var mindre folk än förväntat och dålig musik så piggades stället upp av mimmi mouse, maja gräddnos och skidåkare m.fl.
   Kvällen slutade rätt tidigt då vi gick strax efter halv två eftersom elins mormor faktiskt var hemma den här helgen och då duger det ju inte att ramla in vid halv 6. Nixpix. Efterfest blev det inte heller då hanna evelina bengtsson verkade ha tappat både förståndet och mobilen någonstans. Men det var skönt att sova iaf, och inte bli skrämda till döds ;)

Lördag och det blev helsingborg och väla. Med mina ynka 300 kronor blev det en tröja och sen massa accesoarer här och där, bra att ha helt enkelt. Gick där med skoskav hela dagen och käkade lite potatis och sånt innan pappa och dom var klara i danmark och vi kunde åka hem igen. 
   Väl hemma kom elin hit och vi la upp en tv kväll som dock förstördes lite av en cptv. Men det blev svensson, svensson brottskod och the grudge och lite stjärnor på is. Samt en hel del skratt åt folk som verkligen är dummare än de ser ut. Sängen innan 12 hade vi sagt innan och vi lyckades dit iaf, sen när vi somnade vet jag inte . Men så himla mycket mer var hon inte! Tydligen hade jag pratat massa i sömnen med, lite roligt såhär efteråt. Men jag har bestämt mig för att söka psykolog-hjälp - det kan faktiskt bli pinsamt i längden :D

Idag har jag pluggat, naat. Fyfan vad tråkigt det är! Så jag har spelat supermario, tagit en promenad med ad-hd vovven och sånt där mysigt. Veckan ser förresten ut att ha få ljuspunkter faktiskt. Magda behövde ett prat så jag får väl bjuda henne på lite oreo kakor och sånt, och sen blir det väl träningar och sen har vi ju de där två proven, en inlämning och en redovisning vilket jag inte har börjat på något av det. Jag orkar inte.

Nu måste jag sova, får se om det blir skola vid 10 eller 1 imon ;) beror på lite. Usch, så här får man inte säga eller göra. jag lär få samvetskval och ta det vid 10, även om 1 är jäkligt lockande. Vi ses imon och jag önskar att elin ingvarsson var född 9 dagar tidigare och gick i min klass. Punkt.


långt idag igen, stackars er.
puss
/ ida helmersson


RSS 2.0