He's dancing on his own again.

hey.

fredag vilket betyder helg och sen skolan igen, verkligen inte pepp på det. Men man får väl njuta av de sista dagarna nu iaf.
   Igår frammåt 11 tiden på kvällen när jag väl fick gå bort till elin efter att hon och mattias hade lekt någolunda klart så promenerade jag i slasket. När jag kom dit var jag sjukt sugen på kladdkaka så jag bakade en, trodde jag. Men det var någon annan chokladkaka, jag trodde det var samma sak? men nejnej. Men god blev den iaf, så den åt jag och elin runt ett med hallon och grädde. Mycket smakfullt.

Runt halv två sisådär när vi skulle sova sen, själva i hennes hus. Till en början gick allt bra och vi låg och pratade lite bara. Men helt plötsligt hörs en mega duns, verkligen jättehög. Inte som om något ramlade i golvet utan som om någon sprang rakt in i en vägg med full kraft. Men vi tänkte att det var snön eller något, så vi fortsatte prata. 
   Sen blev det skitläskigt! En kvart senare eller något så låter det som om en torktumlare eller tvättmaskin går igång, och sen kommer duns nummer två från nedevåningen. Och Elin bara: Ida, ring någon. Så jag ringde mamma, så hon skulle komma och hämta oss.
   Sen tände vi lamporna i elins rum och stod och tittade ut i fönstret tills hon kom, och då skulle vi såklart gå ut och ner. För att det inte skulle bli helt svårt så tände vi alla lamporna och sådär på vägen ner, eller jag tände och elin släkte. Sen när jag kommer ner för trappan i deras hall så går jag fram och tänder lampan, vänder mig om och går mot dörren sådär två steg - och då släcks lamporna. För det är två lampor på en knapp. Mystiskt. Så vi sprang ut i strumporna och in i bilden, och åkte hem till mamma. Elin vågade förresten inte åka i baksätet själv så hon fick sitta i mitten där fram, haha.

  Vi sov faktiskt rätt gott sen, i samma säng. I morse vaknade vi, åt frukost och sådär. Sen promenerade vi som uteliggare med city gross påse, fula mössor och sådär halv matchande kläder hem till paappa och hämtade hunden och sen bort till elin. När vi var hos pappa så sa han att han sett att det lyst i huset med, eller i elins rum och i ett annat rum, där vi hade tänt och glömt släcka i all hast. Sen när vi kommer tillbaka till elin så lyser det mycket riktigt i det ena rummet, men i elins rum är det släkt! Då blev vi rädda igen!
   Men sen gick vi iaf in i huset, för så himla fega kan man ju inte vara. Men när vi kommer till trappan och ska prova lampan så hörs det sånt knak som om någon går på övervåningen. DÅ RINGDE VI PAPPA! Sen kom han och vi gick upp, och det var givetvis inget där och inget lustigt någonstans. Men annie säger också att det spökar hos dom. Så jag vet inte vad jag tror, brukar inte tro på sånt skit. 
   Inatt sover vi iaf hos elins mormor och sen imon sover vi hos pappa, för att vara på den säkra sidan. Haha, lite mesigt det här känns alltså. ;) Jag som skulle flytta hemmifrån.

Idag har jag varit på kyrkogården och sånt där, och ikväll blir det fia och sen kanske squardance lokalen, vi får väl se :D
Förhoppningsvis sängen innan halv 6 denna gången, men efterfest med hanna :)

ha det bra allihopa
/i.

ÅtervändarN

Det var superduper skit tråkigt att plugga så jag har typ gjort absolut ingenting. Känns som klockan borde vara 12 eller något och inte halv 4, suck. Men jag tänkte iaf göra mig i ordning lite granna och bege mig upp till Ida en liten stund. 
   Sen ikväll eller inatt eller när det kommer tillräckligt med snö ska jag och elin åka skidor, som vi alltid gör på första snön! :) & jag älskar snö! Så jag hoppas de där utlovade 10 centimetrarna kommer.

Förövrigt tänkte jag ladda upp en bild på mig i blont och en i brunt för jag har besölutsångest hur det där ruffset ska komma att se ut den närmsta tiden. Men det går inte ladda upp bilder på den här knassidan så ja, ni som kommer ihåg kan ju svara ändå. Blont eller mörkt igen? Känns lite sådär dock att färga mörkt igen när man kämpat och klippt av allt det som varit slitet pga färgningar för att bli blond att sen färga tillbaka. Men jaja, vad tycker ni?

ha det toppen!
/i.


Svensk sommar tinar frusna själar.

God morgon tänkte jag säga, men kanske snarare god dag.
Min tänkta datortimme är slut för tre minuter sen så det blir kort.
   Idag ska jag faktiskt plugga inför mardröms veckan nummer 45, usch säger vi bara. Lite sådär dumt att ge massor av prov och inlämningar veckan efter lov tycker jag allt. Men det är så de är, omänskliga.
  
  Sen blir det förhoppningsvis allas vår vuele en stund innan jag ska hålla elin sällskap hela natten då hon är hemma själv nu hela helgen. Feel free to come säger jag bara, nej men något ska jag filurera ut som vi kan roa oss med :)

8 minuter, usch.
men lasse lindh behöver nämnas med! han är bra.
+ att jag har konstaterat att ensamma kvällar med sig själv är underskattat.


/i


Du behöver aldrig mera vara rädd.

jag vet, ni behöver inte säga det! Jag är inte särskilt aktiv här ;) det har ingen förklaring så fråga inte efter den heller! Men jag ska göra ett försök att sammanfatta det som gått av det här lovet. Så enjoy!

lördag.
Det blev idrottsfesten såklart, och sicket gille! Det blev fix och sånt här innan det blev en lång bussresa ut till bråthultet och bygdegården. Sen blev det fest och det med besked. Blev mat, prisutdelningar och lekar i stil med " vem vill slå rolf&sten " förövrigt tror jag den bytte namn sen till " vem kan slå rolf&sten", då de flesta verkligen inte kunde. Det blev även efterätt och sen tillslut efter långlång väntan dans. Han även med ett besök hemma hos frida jansson innan minnet sviker mig - Sofie vår ordningsvakt var generös osv. Ni vet ju alla hur det går ibland. 
   Bilder finns på idahelmersson på bdb. Iaf de som inte censurerades bort in i en mapp. Tillslut kan jag väl bara säga att du missade något magda ;)

söndag.
Många timmar i min favorit-fåtölj framför tv, samt en del sömn då och då. Mer behövdes verkligen inte för att jag skulle bli nöjd, och mat ska vi inte tala om - det var icke gott.

måndag.
Hade jag dåligt samvete för att jag inte gjort något under gårdagen. Så det blev växjö med mamma och syster faktiskt. Jonna skulle ha dator så det blev timmar på elektronikaffärer. Plus att det var en indier eller vart ifrån han var som var kanske 40 sisådär som följde efter mig inne på media markt hela tiden! Gick två meter bakom och sen när jag vände mig om så bara låtsades han att han tittade åt ett annat hål och svängde undan eller vände. Sen gick det inte ens en minut så var han tillbaka. & jag som annars också är rädd för typ alla människor, var skiträdd och gömde mig hos mamma tillslut. Men hon kallade mig bara paranoid. Herregud, han var ju störd. Ville typ ha ihjäl mig fullständigt eller nåt! :s
   Sen blev det bio Mamma mia, jag verkade ju vara den enda i hela världen som inte sett den. Nu förstår jag varför, den var sjukt mysig och bra! Men det vet ni väl redan ;) 
   När jag kommit hem och sisådär, så kom elin. Känns som jag träffat henne mycket nu, men det gillar jag skarpt! Det blev sex and the city the movie och lite dektektiv äventyr innan vi hamnade framför daton med sibbeli och mattias samt biktboken. Som inte är en religös bok om någon trodde det, utan en fruktansvärt rolig bok om människor som bekänner vad de har för sig när ingen ser, eller vad de har gjort för dumheter i sina liv.
   När vi var klara där så tänkte vi att vi skulle sova eftersom vi skulle upp superduper tidigt och åka till ullared. Men när vi väl makat oss in i mitt rum så hade vi alldeles för mycket att prata om. Så klockan blev nog både 2, 3 och nästan 4 innan vi somnade. Ja herregud, vi som brukar vara rätt bra på att sova. & jag vet inte hur många gånger det blev tysta leken, men ja utan resultat.

tisdag.
Klockan ringde 6, och då förstår ni att jag var trött som ett fullbordat as och elin med. Men vi drog oss faktiskt upp och sen åkte vi till ullared. Sov hela vägen dit och hem och där uppe var det typ besöksrekord och sjukt mycket folk. Så tillslut när mamma lite sådär halv idiotiskt frågade om jag ville gå in en runda till efter maten så blev det " packa in mig i bilen och kör hem mig tack" så det gjorde vi efter ett skippat toalettbesök på toaletter med genomskinliga dörrar på burger king. Ska tilläggas att jag bara handlade för 189 kronor :D de ni!
   På vägen hem väcktes jag av en ilsken magda, som tydligen fått leta nummer överralt. Ber om ursäkt för det ;) & sen hände det fantastiska - jag tränade fotboll igen! Det har inte hänt sen i april, och det var faktiskt rätt kul. Så förhoppningsvis blir det en satsning där om inte motivationen sjukner igen.
   Sen hämtade magdas pappa kenneth oss och vi kollade alla tre + simba på desperata hemmafruar. Innan jag och magda kikade igenom theas skolkataloger. Man kan ju konstatera att för vissa går det utför och för vissa på rätt håll, om man säger så. Trevligt var det i varje fall ;)

onsdag.
Lovets första sovmorgon. Det var inte helt fel, sen städade jag och mamma mitt rum och käkade choklad. Jag blev lite rikare med. 100 kronor på en gammal lott samt att jag hittade presentkort på hm och mq och småpengar. Och jag har aldrig behövt dom sen nu. Så nu finns det utrymme för lite mer inköp på de typ en miljard dagarna till barnbidraget ;) Sen var vi på kyrkogården innan jag tränade afro och step. 2 dagar i rad, och helgens bravader är nog borta förhoppningsvis! :D

Och nu är one tree hill s6e8 klart så nu tänker jag pysa!
herrå!
/i

I've had a few little love affairs.

heeeeeeeeej.
jag vet att jag inte har bloggat, men igår se ni mådde jag inte så bra och idag har jag varit alldeles för upptagen! :D
men jag ska skriva, och jag hade tänkt göra det nu, men nu är det så att elin snart kommer hit och vi ska kika film.
Plus att jag måste hinna ringa pappa innan hon kommer och se vad han hade att säga ;)
så jag åter kommer runt 11 kanske ikv, så håll ut!

/i

13.22

Höstlov, och jag kunde inte vara mer tacksam.
Men precis som de senaste 10 åren tror jag det blir att fira med att jag är sjuk. Det är seriöst mystiskt, jag har varit sjuk på höstloven sen jag var pytteliten. Så givetvis vaknade jag upp förkyld, med ont i hela kroppen och illamående idag.
Väldigt passande, väldigt. Men jag tänker gå på festen ikväll iaf, sen hur länge jag orkar och ploppa i mig några ipren eller alvedon nu. Jag har ju en vecka på mig att tillfriskna.

Så snart ska jag bege mig upp till pappa och förhoppningsvis kommer elin dit, så vi kan göra oss i ordning och allt annat som ska göras. Sen vid kvart över 6 går bussen, och jag håller tummarna för en toppenkväll. Men vi får väl se.

Ida åkte till london med, och alla verkar dra all världens väg. & jag är inget annat än avundsjuk. Men inget att deppa för. Florida jan'10 here we come. Förhoppnings vis iaf!


och nu ska jag duscha.
/i.



There are certain people, you just keep coming back to.

Maybe you want her
Maybe you need her
Maybe you started to compare
To someone not there.

För att nämna det viktigaste är jag väldans sugen på hanna bengtsson, jag lovar er - hon kommer rädda livet på mig en vacker dag. Sicken brutta. & eftersom hon inte använder sin msn så skriver jag här: Fiiiiesta på lovet hannapannapurjulök? :D

Idag har jag och syster fotat med min nya kamera, smygit runt här i skogar och trädgårdar en del. Blev faktiskt några helt okej bilder och jag antar att det blir bättre med tiden. Annars skooolan och jag är tröttare än tröttast på skiten och v.45 ser ut som en skitvecka. Men jag bryr mig inte för nu ska jag ha lov! Bara spanska imon som vettig lektion om man nu kan kalla det vettigt med choonas esselman. Bedöm själva.

På lördag blir det ju som bekant idrottsfesten, och jag är skitnervös and so is my date elin. Känns som om det går åt helvete eller blir en succé. Jag får väl gå, och sen bedömma om jag gör om det. Eller det blir en one hit wonder. Söndag äre träning som gäller, har faktiskt inte tränat nu på ett tag - kasst jag vet! Men efter lovet börjar jag och Ida våra hälsosamma liv. Inget godis och absolut inga klubbor i skolan! Bara massa pengar på ingenting.
   På tal om pengar så är jag helt totalt mega pank känns det som. Fast egentligen är jag inte det, eller det beror på vad som räknas som pank. Men bara oviktig information.

En annan sak ni kan få ta del av är att jag funderar på att lägga ner det här, det kommer ju ändå inget vettigt ur det. Bara samma sak var eviga dag.  ;)




i miss you, but i won´t fall apart.
/i.

On our bodies, we share the same scar.

men tjenare!

blir kort för jag är kind of busy.

Onsdag, vilket betyder att vi bara har 3 relativt chilllektioner ;) Det gick väl rätt fort och efter skolan tog jag tåget in till växjö.
Där mötte jag pappsen, och vi shoppade skor till lördag så jag slipper ha mina tattar skor, sen två linnen med. Great (Y)
Sen åkte vi till media markt där jag köpte mig en systemkamera, måste ju passa på när pengarna finns! En canon eos 450D blev det. :) Har inte hunnit prova, men den är fin iaf!

& nu har jag massor av läxor att göra och läsa.
men vi hörs kanske sen ;)
ha det bra!

/i.

By the way.



Flickorna ovanför kandiderar ju till älmhults lucia 2008. & allt jag har att säga till er är väl att ni ska rösa på dem. För toppen är vad de är.





förresten:
canon eos 450D eller nikon D80?
feel a little bit lost där.

Wire to wire.

tisdag och sen bara onsdag, lille-fredag och fredag kvar innan lov! :) Nedräkningen har börjat för längesen vill jag lova.

Idag blev det skolan och jag och ida har nog något problem som ingen annan verkar ha, för efter 2 blir vi sjukt trötta och ja antingen sura eller tramsiga. Så vi brukar mest ta bensträckare och underhålla med ida & idas show. Men hallå, vi orkar faktiskt inte ha så där mega många lektioner heeeeela tiden! När ska man hinna med att göra kul grejer? ALDRIG verkar det som. Tacka gud för josefine ahlin. 

Efter skolan käkade vi pizza på skabb-amigo och kollade top model där. Sen promenixade vi till bussen och kom fram till att alla tydligen måste titta på dem som sitter i ett bussbås, men ja glo på alla då. Sen buss hem till mamma, och jag tror jag sov en bra stund eftersom jag blev så arg på internet och allt och alla.

Helt ointressant dag ännu en gång, men jag trivs. På lovet har vi iaf planerat in james bond premiär på natten till fredag, och idrottsfesten. Som vi väl hoppas en del på ;)
& nästa sommar blir det kanske gotland! Det ni!

enjoy!
/i.

Kanske är det bäst att jag skriver en bok.

heej.

ganska medelmåtta dag, kan jag bara säga. Skola osv som vanligt, och sen var det ju tänkt att jag skulle hem och bara plugga men det hände verkligen ingenting med det ;) Men jag orkar inte bry mig.
Sen var jag och mamma på spinning och efter det har det inte hänt så mycket.

För alla som vill veta så har jag hittat min adidasjacka! En anonym tipsade om att den hängde i hallen, där jag tittat flera gånger, så jag vet inte vad jag ska tro. Men iaf, det är hemma i mitt rum nu.

Annars är jag alldeles för opepp för sånt här just nu.
& ska bara nämna en sak till, till en person som nog själv känner sig träffad.
- Jag trodde faktiskt vi var så pass bra vänner att du kunde säga till mig om jag gör något som stör dig rakt till mig istället för att skriva en anonym komentar här och sen låtsas att du inte har en aning om vad det handlar om. Men jag antar att du är mer som du skrev att jag är än jag. Men är det så här du vill ha det, flicka lilla så får du det ;)


det var allt.
ha det fint!
/i.

There's someone I've been missing.

hallå.

Helgen har väl varit både bra och dålig. Virestad åkte ut, och den som sett de iaf senaste 5 matcherna kan nog hålla med om att det var sjukt trist och orättvist. Men återtåget 2009!

På kvällen blev det impulsivt balders, hanna säger lustigt nog att impuls måste vara mitt andra namn. Lustigt ;)
Men eftersom det inte var en männsika på balders så liftade jag och Sandra till granada med 7 lönsboiter längst bak i en volvo. Där stod vi sen och frös till ingen nytta, men nu har vi upplevt det också. & jag har lovat mig själv att aldrig mer gå på balders, förutom möjligtvis, jul-inspark och utspark. Skit är vad det är.

Idag har jag degat med one tree hill och sen faktiskt tagit en 2 timmars promenad med poff.
Söndagar är ju som bekant sjukt tråkiga, men ja vi kan väl se det positivt att det bara är en vecka kvar till lov.
& nu i veckan ska jag väl försöka träna en del, samt köpa systemkamera - för nu ska det bli av.
Sen på torsdag kom jag på att man kunde gå på grace, för en fågel viskade att de hade 16 års gräns då. Väldigt obekräftat dock ;) Men vi får väl se vad som händer


sköt om er!
/i.

hey?

Är det seriöst någon som har sett min adidas jacka/tröja?


I'll be waiting.

tjaaaa.

jag har ont överrallt!
Jag orkade inte akuten, för jag vet att dom kommer säga att jag är sjuk. & jag orkar inte vara sjuk.
Jag funderar på att vara hemma imon, men funderar också på hur kul det kan vara egentligen?
Nej inte särskilt kul, men om jag ska till skolan så måste jag göra massor läxor, and i better get started'

jag känner att jag klagar som någon annan nu, och det regnar.
så ha det bra, och om någon skulle mot förmodan bry sig så skippar jag balders.
and so does hanna, säger skvallerbyttan.

over and out
/ neger.


Vart tog du vägen?

hey snyggon.

Dagen har varit bra än så länge, allt har faktiskt kännts rätt bra ;) Bara tre lektioner idag varav en med vikarie, slutade fem över 1. Ovanligt faktiskt, med tre okej två dagar med sluta tidigt på en vecka. Men vi tackar och tar emot.

Jag har förövrigt haft as cp ont i käken nu i två dagar, typ från öra till öra. Och jag menar verkligen skit ont, jag har aldrig varit med om något värre. Så den har fått hänga lite sådär, om ni undrar varför jag gapar hela tiden så gör det för ont att bita ihop. Men iaf, så ringde mamma runt lite och först var det påssjuka eller öroninflammation, vem får påssjuka egentligen? Men sen pratade hon med någon annan läkare som säger att det är nån böld i halsen eller att käken hoppat ur led, så ja nu säger de att jag måste in till akuten ikväll. Så nu måste jag duscha och allt, rätt jobbigt. Jag som tänkte mig en myskväll och sen a-lags träning och kolla nyförvärv.
   Wish me luck, så jag inte behöver dra tillbaka käken eller något annat trams.

Ha det bra ;)
/i.

Är du klar att gå ner på stan?

hola!

Rasmus ville att jag skulle skriva, men jag tyckte inte om förslaget. Men jag jag kikade statistiken och tro det eller ej så är ni faktiskt några stycken som verkar vara intresserade av faktiskt ganska ointressanta liv. Så enjoy!

Idag var det lill-lördag. Slutade egentligen fem över 2, men nejnej inte alls. Vi skulle helt plötsligt på föreläsning, men det var varken pest eller kolera. Damen hade en hel del intressanta tankar, och jag ska nog bli som hon en dag. Så slutade tre eller något och då gick jag med snyggmagda hem ;) Vi bestämde oss för att köpa plugg kakor, och konsum är ju rätt kasst. Så vi fick gå/cykla hela långa vägen bort till maxi och köpa våra oreo-kakor! Blev även läsk och chips + dipp! Därav lill-lördag och tjocka tjejer! :D

Ingen klagade och inte jag heller, sen dansade jag på friskis! & även om det inte låter det minsta troligt så gick det faktiskt mycket bra. Eller det kändes bra, hur det sen såg ut det kan man ju fråga någon som bryr sig. Nu gosar jag med vovven i soffan och lyssnar på säkert! hon är rätt grym, och ärlig. Toppen på det med.

Förövrigt känner jag mig rätt nöjd med livet, kommit fram till att man kanske inte behöver hänga upp sig på dumma människor, eller att man överhuvudtaget inte behöver dem i sitt liv. Så utrensningen kan börja snart, ska bara konstatera vilka jag behöver och vilka jag kan slänga i en hög i ett uthus.
   Rasmus och Hanna ser det ut som på lördag, tillräckligt med tequila och sånt smått och gott så kan nog kvällen bli bra! Hoppas jag i varje fall! För att tillägga en anann sak så är jag pigg, har nog inte varit det nykter på flera veckor. Något måste var fel på mig trots allt! :) Tror både jag och mamma.

Slutar noooog kaaaanske om jag skolkar för första gången i mitt hittils korta liv vid 1 imorgon, hur bra låter inte det?
Så det blir nog så.

Nu ska jag gosa hela natten och kolla oth, det är på tiden. Nytt avsnitt med och allt.
så, herrå!

/i.

Poker face.

Nu har jag bränt massa fett, det behövs ;) på rätt väg faktiskt, skulle ju sluta med alkohol med. Men jag tror jag nöjer mig med godis och chips i första taget. Livet är förkort för att inte leva som en rockstjärna.

Hannapanna är förresten het som varma ägg, och känner en purjolök chines.
vi får se vad blir till helgen med.. men jag är inte pepp på fest.

nu ska jag plugga :D
ha det bra!
/i.


But I still believe there's something left for me.

måndag - och tröttaste dagen i mitt liv.
Men vi hade iaf bara två lektioner idag, så det gick ganska lätt faktiskt.
Sen när man äntligen hinner ta tidiga bussen hem kommer man hem, och har ingen nyckel. För jag brukar verkligen inte vara först hem, så jag gick och plockade vindruvor och tillbringade en timme på trappan. Men jag såg det positivt, det regnade iaf inte.

however,
nu ska jag och mamma träna någon timme och sen ska jag plugga spääänisch.
trevlig kväll ;) visst.


i'll be back.
/womanizer


Det är kört, men chill.

Har inte bloggat i helgen vad jag vet, så antar att vi tar det från början ;)


fredag.
Efter faktiskt en rolig dag i skolan med hlr så slutade vi redan halv 3. Inte vanligt på fredagar inte, så jag Erna och Ida traskade bort till maxi. Jag fick inhandla massa nytt smink, hejdå 300 spänn. Sen promnerade vi bort till Linne för erna hon skulle träna. Där var det inte öppet och nån bitch ville inte ha oss på sitt ansvar, så vi fick stå ute i regnet och sjunga snook sånger till ida kom. Sen tränade dom två och jag satt vi datorn innan jag äntligen fick min milano med kebabsås! Sjukt efterlängtad. Efter någon timme på amigo promenerade vi hem till henne och min mamma kom och hämtade mig. Sen hem idol - sängen.

lördag.
kan komma att bli lång, men vi kör väl. Magda hon kom hit för att jag skulle göra hennes spanskauppg, senare blev det fotboll och middag och hela fallerulla. En del tjat och en del sms, men ja småtrevlig är tösen. När jag skickat hem henne for jag och Elin ner till hennes mormors lägenhet. Där blev det lite fotboll och fixande och sånt där och strax innan 11 drog vi ner på speakan som de säger.
   Vi mötte Anna-Carin och gjorde världens plan, som ungefär gick ut på att jag skulle gå först som rickards flickvän och elin skulle sen komma och knuffa mig och samtidigt vara claes flickvän. Vi kan väl sammanfatta att vi skippade det där med knuffandet och att det inte fungerade särskilt bra för mig. Så ja, det blev inget speakan. Men vad är väl en kväll på speakeasy egentligen? haha.
   Eftersom ingvarsson kom in så fick ju rickard spela kvällens hjälte och han gjorde det mycket bra. Under timmarna där ute så lärde jag mig iaf att han känner hela älmhult samt att det är chill. Plus att det nog blir han och dennis på topp sista matchen på lördag ;) Kan väl inte säga att det blev som jag tänkt mig, men inte fy skam. Jag hade trevligt iaf. :D
    Ett tag efter halv två så ramlade ingvarsson ut med lite manligt sällskap och vi drog på efterfest hos rasse. På vägen dit blev det "bullfest, bullfest, hela dan!" efter varenda mening, menigar som typ " sibbe och rickard som tränare i VIF dam" , " älmhults dam är ingen sport" " Claes han får vara massör" ;) de kan de där pojkarna. När vi kom fram fick ingen sitta i rasmus säng, för den skulle få struphuvudet intryckt. Så efter att alla hittat andra sitt platser och inväntat totte, dennis och bella. Så ja, blev det efterfest med en runda på torggrillen och hamburgare utan jhonnys senap och liiiiiis ;) Mätta och glada fortsatte vi till morgonen, dock  en del dödare än andra. 
   Tillslut började de små pojkarna hänga upp sig något enormt på en viss bastu och dusch och i varje samtalsämne eller låt fanns det ett sätt att nämna något av det. hmm. Trevligt var det i varje fall, så klockan hon blev rätt mycket innan toffeltotte, sibbe med halsbandet och sportfiskarn med sällskap började dra sig hemmåt. & jag tror väl att alla kom hem säkert och rätt nöjda med kvällen runt halv 6.
   Det är väl det ni får veta i varje fall, resten stannar där det skedde.

söndag.
Upp redan 10, för vi kunde verkligen inte sova. Handlade frukost på konsum, käkade sjukt mycket. Fastnade vi datorn innan vi drog på innebandy. Hem och städa, äta våra kära rostemackor och sen innebandy igen. Tillslut orkade vi inte ens prata, så sen hem och ja sova några timmar. & det tänkte jag fortsätta med precis just nu.
så godnatt ;)



been there, done that.
/i.
  


My thoughts were short.

Ville bara berätta för allmänheter hur jävla mycket bättre jag är än rasmus ;)
helgen ser bra ut, än sålänge.
Imon blir det erna, kolla hennes träning och sen matmatmat på ikea! Hon är störd, och jag gillart'
Lördag och kval med VIF, sen kanske hannapanna knäppis och rasmus på kvällen!
söndag behövs nog sömn mer än någonsin.

lars skulle inte gilla detta ;p
men ja, ville bara säga det.
mästare på ointressanta inlägg, jovars.

/i


For just a moment, a moment in my life.

Tylösand i somras, helt jäkla underbart.
Nästa sommar blir det hela sommaren där med bl.a jonna & ellinor igen - hoppas jag iaf.
Sen massor av mer flickor, och värme, samt after beach!
Även midsommar tror jag.

sommar 09' nu tack?




bild från 08'




annars är jag död, fullkomligt totalt död.


In your meaning I find meaning.

hallå.

Jag är fööööör dålig på att blogga, och ja det ska bli bättring. Men tiden finns seriöst inte, men ja fråga inte vad jag gör. Men time is flying.

Veckan har gått skitfort, men jag hänger väl med. Kajsa också faktiskt, när hon powerwalkar runt stena aluminium ;) eller spinner. Toppendag på alla plan, och nu är det bara torsdag och fredag kvar. Sen blir det fest, för det har någon lovat att fixa. & alla håller väl sina löften?

annars?
/i


The broken clock is a comfort, it helps me sleep tonight
Maybe it can stop tomorrow from stealing all my time

Smoking funny things.

skolan, känns bra att det bara är tre timmar kvar. nat.
min dag är grymt dalande, och jag känner att jag bara är så trött på vissa folk så jag kan dö.
seriöst, herregud - skärp er.

bloggar mer ikv.
/i.


Lycka.

I wished for someone who could take this pain away.
- and he could.

Ballan igår, var faktiskt rätt kul. Även om det bara var futtiga 200 pers där och star pilots spelade 2 låtar playback. Men det bästa på hela kvällen var definitivt förfesten, nonstop dancing i amandas källare! Samt en hel del vin och annat smått och gott :) Sen promenerade vi bort och dansade hela natten, plus lite andra aktiviteter. Tack emma förresten, och tack alla andra! you made my night! :)
  
Sen efter att Ida och Fidde tillslut kunde ta farväl av varandra och han frågat mig: Ida, vad håller du på med. och jag svarat lite fyndigt: vaddå? du röker ju droger. Fast det var bara det att min hals var helt fucked up och kunde inte säga vokaler, för då blev det liksom bara tyst. eller det går inte förklara. Sen minns jag inte om han kontrade. Hela vägen hem till amanda sen hade vi jävligt kul åt att jag inte kunde säga just vokaler och ida giselsson blev något i stil med falsett tystnad. Äh, vet fan inte hur man ska förklara ;)

Sen sov vi, eller ja jag pratade och dom bara. Ida nu sover vi, så : aha , okej. Imorse hade vi en trevlig gourmet frukost innan jag körde hem i regnet.

Och sen har jag legat här och nördat mig ;p ska faktiskt träna ikv, i 2.5 timmar. Det ni!


och jag har nog inte varit så här lycklig på flera månader som jag är just nu, och har varit i sisådär 20 minuter.
det räddade min dag, vecka, månad inte vet jag!




förresten , denna helgen är det ett år sen vi bowlade med fotbollen! & alla som känner mig vet att den dagen var sjukt värdefull, och trevlig! Förresten bowlade våra kära bowlingtöntar i år med denna helgen, slump eller vad det vet jag inte. Men ja, vi kanske skulle tagit bowling ist för balders. eller vad säger ni tjejor? ;)


/i.


My dear.

The hardest part of saying goodbye
is having to do it again
in every single day


jag älskar dig.

'Cause I adore you.

hej, hej hemskt mycket hej.

Jag och Ida har filmkväll, men eftersom hon har varit hos sin pojke innan hon kom hit så slocknade hon efter ett halvt avsnitt one tree hill, hur man nu kan somna till det. Och hon sover faktiskt ännu, och lär så göra. Så ja, jag avslutade det hela och sitter nu här med mina kolor och skriver blogg, och tillbringar för mycket tid på bdb.

rasmus säger att jag ska skriva om fest, men jag vet inte hur man skriver om något som inte finns. Men efter mycket om och men ser det ut som om det blir balders imorgon iaf. Skulle ju blivit sbn men det var tydligen alkoholfritt och alla skulle testas med alkoholmätare - så tack och adjö det. 
   Måste bara berätta en ganska så komisk grej. Nu ikväll skulle jag, Elin och Elin fixa lite till imorgon. Sagt och gjort jag travade 600 meter eller något bort till en tysk sommarstuga i mörker och över en åker eftersom jag är rädd för några polacker som bor där om man går på vägen. Väl där i deras lada så mötte jag Elin och elin. Vi gick in, letade och letade och hittade. Plockade med oss allt vi skulle ha och lånade en låda som vi sen bar iväg över en annan åker och bort mot skogen. Då kommer en bil på den stora vägen, och vi är helt säkra på att den kör förbi bara. Men helt plötsligt kommer det massa stora skuggor. Då har den kört upp bakom oss, med hellysen och stannat typ 75 meter bort. Så vi bara släppte allt och sprang in i skogen, och slängde oss i ett en halvmeter djupt dike! Sen satt vi där ascprädda! Vi hörde aldrig någon gå ut ur bilen utan lysena ändrades då och då, så vi satt där och väntade och väntade under stjärnorna i vattnet! Sen helt plötsligt så backade den och körde iväg. Så vi samlade ihop allting och gick hem. Skit läskigt var det, och vi var as rädda. Mest för polackerna kanske ;) men rätt kul nu efteråt iaf!
   Men ´ja, vi var iaf inte rädda för en HÄST! liksom ja, vilken man i dagens samhälle är rädd för en häst? hm, rasmus kanske.

Annars i helgen blir det väl fotboll imon, i hovmantorp - där vi hoppas på 3 poäng! På söndag blire massa träning, om jag nu är pepp på det då, det återstå väl att se ;)

Föresten ska jag och elin gå på idrottsfesten i år, uhu! det återstå också att se hur det går, men ja kan nog bli himlans trevligt om vi har tur! :) Till nästa sommar funderar vi på att söka sommarjobb i loftahammar också, och vara där typ hela sommaren, hur härligt låter inte det? alldeles för härligt enligt mig! Så det tycker jag vi kör på ;)

ha en trevlig kväll

/ meningslösas konverationers drottning.


En ärlig chans.

Tjingeling :D

nu har jag varit skitduktig och pluggat massa matte och jag känner mig askalasnöjd! Nu kan jag det mesta, och resten skiter jag i. Men det känns som om det går bra!

Just nu känner jag mig allmänt skittöntig kanske (?) Jag bestämde mig faktiskt för att ge amerikanska humor serier en ärlig chans, så jag satte första säsongen på scrubs, family guy och how i met your mother på nedladdning, eftersom alla som ser dem verkar tycka dom är bra. Så nu har jag massa timmars film på datorn snart, sevärt eller inte det återstår att se ;)

Btw, det är ÖVER 6 MÅNADER SEN JAG VAR I USA! fattar ni vad fort det går, och vi pratade minnen innan, och jag saknar det till 1000! det var verkligen det bästa i mitt liv, lätt. Ni som inte varit där förstår inte, och även om ni varit där så fattar ni inte vad vi upplevde. Tänkte sammanfatta ngn dag, en annan dag då ;)



eeh, Ida vet du?
a?
det var inget.

Det sista asstolt och glatt, grej of the day, lätt.
även om det kanske var igår, eller förgår(?)    :D


/i.



RSS 2.0