Hmm

Provat en miljard klänningar, shorts, jeans osv. Har verkligen ingenting att ha på mig. Hade det varit vanlig fest eller utan trance tema så man tvingas hoppa som en gummiboll hade jag haft fem alternativ. Nu är det illa, och jag tror till och med pumpsen får vila ikväll.

Kom i Jonnas shorts från usa i size 00. Vad händer? Inte ens hon får på sig dom? Jag blir yr av denna uppenbarelse.

Nu måste jag gå, oiordninggjord i både hår och smink. 8 minuter sen också.
Ha en bra kväll allihop, särskilt amanda gullet :)

Party like a rockstar.

Ikväll blir det fest, utan mina två stora rockstars dock - amanda och hanna. Men andra fyller nog ut rätt bra hoppas jag :)
Varit i stan och så och hämtat min klänning och hälsat på mormor och morfar.
Nu blir det duschen and later i'll be out.


So he wrote it on the wall.

Klänningen slutade på sängen, skorna på golvet nedanför. Jag slutade med shorts och en tisch storlek L med tryck av Thomas Ledin. Håret slutade vid volumemastern och sminket efter foundation och concealer. Glaset slutade med vatten och alkoholen i källaren. Pengarna på kontot och kroppen med klänningen och datorn i sängen.
Jag är inte bitter, inte heller sur eller irriterad. Ibland ändras planer, jag tror den här kvällen blir rätt bra den med.


bild utan förklaring, ren känsla.


Trashqueen

Det är vad jag har kännt mig som idag. Äckelhår, äckelsmink, äckelida och andra äckel.
Annars var det en småtrevlig dag. Bussen hem med Fialotta Karlsson och Sofie med redan vid 2, som alltid.
Dock hade gina fortfarande inte fått tillbaka en klänning som sömmerskan har som jag har köpt. Lite surt eftersom det faktiskt var ett hett alternativ inför helgens utfärder.

Louise var tillbaka i skolan idag med! :D Det var skönt att ha henne där igen, och skönt att ha någon att ha idrott med.
Nu ska jag sova innan jag ska försöka duscha bort all skabb och sen ni, då ska jag till stan och supa bort bekymmer.

Förresten stör jag mig på folk som spelar musik och visslar på eftermiddagsbussar. Jag stör mig också något på folk som aldrig kan svälja sin stolthet. + folk som bara snackar och aldrig gör.
Men som vi säger, palla folk.

Ciao
idius

Sweet sixteen.

Mamma: Vad är det för ålder på det ni ska på imorgon då, 18 eller?
Jag: Nej, 16 såklart. Du tror väl inte vi går på 18?
Mamma: Jo, men det måste ni ju börja göra snart. Vi ordnar någon legitimation till dig.


Vad är felet?

Senare i samma konversation uppmanade hon också mig att åka utomlands snart med mina vänner och ha lite kul samt fira midsommar i Halmstad. Mamma lilla, du kommer i alla fall ihåg din ungdom.

All the real people are really not real at all

Dagen blev inte så hård som den borde varit. Spanskan gick bra, svenskan också. Tur jag fick en bra klass av någon. För den som missat kan jag tala om att växjö är way better than haganäs. Inte en tvekan.
Träffade Hanna på tåget med, hon är så bra så jag får ont i magen. Det var trevligt trevligt och hon har alltid lite vettigt att berätta. Hon sa att jag var dum med för jag hade använt blondspray. Som om jag inte visste, swartskopf borde betala skadestånd. Ett hår är det bästa en kvinna har typ. Undra hur deras samvete är.

Fick en ros av Hanna också innan jag sov på bussen hem.



Jag har upptäckt det bästa sättet att duscha också. Höj värmen typ en gång i minuten tills kroppen får värmeutslag (de är ändå inte farliga) sänk sen till mega kallt och duscha tills kroppen vant sig vid det. Då domnar alla kroppsdelar och huvudet blir snurrigt. Det är skönt göra så ibland och känna att omvärlden försvinner.



ida

Jag tror

att det kommer bli en lång hemsk dag.

I've been standing on the shoreline

Jag har suttit med mitt svenska tal i fyra timmar snart. Det går trögt, hemskt trögt. Inte ens blondinbellas metoder funkar, men mamma är positiv i alla fall. Jag tror på en lång natt.
Livet är hårt när man har mensvärk, mycket att göra och blir utan sovmorgon på onsdagar från och med nu.

Hela förmiddagen kollade vi på de blåas kamp i innebandyn. Stjärnorna var på plan och det var trevligt där på läktarn. Jag trivs när tjejerna är i minoritet när man gör någonting. Allt känns avslappnat och lugnt sådär. På så vis är de bättre, jag tror Josefin kan hålla med om att på andra håll är de sämre.
   Missade tåget så åkte lite buss och annat mysigt innan jag hamnade här med vindruvorna. Inte på träningen idag heller, det går åt fel håll helt enkelt.
Till helgen har jag en ryssvodka med, den ska sitta fint och det pirrar lite i mig. Hemskt nog. Men för en gångs skull har jag lust att dricka mig redlös och dansa på borden. Det händer inte ofta, men det händer.

Imorgon är det torsdag, tramstorsdag. Veckans längsta dag. Veckans roligaste dag? Ibland lyckas vi.

love!

All of these moments I'll never replace

Den 25 februari 2008. 
20.10 utanför Växjö station upplevde jag det som alltid kommer vara det finaste i mitt liv.
no doubt.



update 20.09
typ nu.

RSS 2.0