purpurfärger

Igår var en fin dag.
Busschauffören sa för en gångs skull inte godmorgon när jag hoppade på vid 11.40 och skylten visade 24 grader. Gjorde lyckat matteprov och var sen ambitiös med paula och skrev klart svenska uppgiften. Tio i sex vinkade rektorn till oss när vi gick ut genom porten. Plus i kanten.

Åt piggelin också innan matten, troligen därför det gick bra. Åt sedan Tiptop efter provet för att belöna mig själv. Skänkte en piggelin till gustav, han såg ut som om han behövde den där i solen. Han tackade med snällrösten.
Åkte frammåt kvällen cykel med paula och handlade ben&jerrys som vi sedan for upp med på söder och överraskade det lilla söta curlingbarnet karl med. Satt på hans altan, lyssnade på fåglarna och pratade lite granna.



En av de två burkarna, och karls icke vip-stol.

Efter det besöket stekte vi lite på stan och jag handlade två linnen. Använde mamma taktiken för att inte köpa med mig en vit klänning. Funkade bra.

Idag har jag vaccinerat mig, ska snart till bussen och Paula. Att jag gör något på valborg betyder inte att jag tycker om högtiden eller något som har med den att göra, men det blir nog bra. Sover där och trivs bra med det.
Förra året handlade jag och magda skor idag och hennes mor berättade om sina sexfantasier. Det var en fin dag det med.

I'll be back, sköt om er.

And how come it's so hard?

I natt kom första regnet för april månad, det var på tiden.
Man får ju inte vänja sig för mycket vid klarblå himmel och sol.
Träden är fint limegröna och vitsipporna täcker hela backen utanför vårt köksfönster.
Håret är blont, dock inte klippt.
Det är en dag kvar innan långhelg.
Skulle räcka för att göra att vem som helst till en lycklig en.

Om det inte var för att denne var psykiskt stressad ända in i minsta hjärncell. Inlämningar och prov, inlämningar och prov och en och annan redovisning.
Helvetet börjar 29/4 13.00 i Kafka, prov i Matte B som kräver lyckat resultat. 
Vägen mot himmelen börjar 12/6 ca: 11.00 norra esplanaden, växjö.

Valborg får vi se om vi hinner med ,så att säga.


Not out of accident, out of loneliness

En gnällig kväll är vad det blev.
Fotbollen gick åt helvete.
Alltså ingen lust att förmedla känslor här, istället somnar jag till en film och med vetskapen om att klockan snart är 11 och det är 14 grader ute.





ååh virestad virestad virestad

Dagen är äntligen kommen, hemmapremiär och hamburgarepremiär. Ska alldeles snart bege mig till vallen och möta elin för att förhoppningsvis få avnjuta en bra match och tre poäng tillsammans med resten av bygdens huliganer. När det är fotboll stannar virestad som sverige stannade när stenmark åkte. Bra märklig känsla, som bör upplevas. Louie gör att ikväll, välkommen och sitt ner så att säga.



fint som snus, det är vad det är


RSS 2.0