Och allting svartnar i panik när du ser att alla redan har en dans.

Och så blinkar det till
Och dom tänder alla ljus
Du var ensam när du kom
Och du är lika ensam nu
Och så släcker dom ner alla gator alla hus
Och när staden ligger tom inser du
Att det är så ditt liv ser ut
Och allting är som förut

Helgen har varit allmänt bra, om man bortser från vissa saker. I fredags blev det fotboll i moheda med Elin, 3 nya poäng där :) På lördagen blev det faktiskt uppstigning tidigt och jag var social och kollade luddes match i ljungby, förövrigt en ola svensson-look-a-like i deras lag, inte helt fel. Sen blev det erna-stjärna och Kajsa och älmhults a-lags match. Perfekt fotbollsväder och sen pizza på det, onyttigt men åh så gott.
   Sen helgens höjdpunkt/botten. Jag och Kajsa hade inget att göra och när inbjudningen kom från växjö så tänkte vi att det hade ju varit trevligt. Vi fick egentligen inte men sen cyklade vi ner till stationen på sex minuter. Det ni, även om det höll på att gå åt helvete några gånger så kom vi på tåget och sen tjuvåkte vi lite gratis där med en thailändare. När vi väl kom in så hämtade pojkarna upp oss och vi åkte hem dit. Även de konstaterade att kajsa nog behövde träna lite mer då hon hade sönder en säng. När vi tröttnat på sängen åkte vi vidare till nästa grabb, som dock inte hade någon tv. Så vi begav oss ut på promenad som slutade vi ett streetrace, eller vad man nu kallar det. Faktiskt rätt häftigt att se.
   Den utlovade skjutsen hem uteblev dock helt plötsligt, och ja sen gick det rätt dåligt. Vi ringde efter alla som hade bil eller körkort men ingen skjuts någonstans, och vi skulle vara hemma vid 1. Taxi var lite väl dyrt också. Så tillslut när mamma ringer frammåt 4 så får vi reda på att de ringt alla möjliga och väckt dem för att leta efter oss för att vi inte hört av oss. Men ja, tillslut fick vi ändå sova där vilket inte var helt fel även om det inte blev så jätte mycket sömn.
    I morse hämtade mamma oss och vi fick be om ursäkt lite här och där, och ärligt talat så var det rätt hemskt att göra det. Menmen, vi hade väldigt trevligt så länge det varade iaf.

Imon blir det skola frammåt 10 för att ha en lektion och sen ett meeegahål och ngn lektion till. Känns inget vidare, menmen. Sen får vi se vad som händer i veckan, förhoppningsvis en del träning, eller kajsa? Och sen får vi ju se hur det blir med balders på lördag, men just nu känns det inte så ljust, men är inte så sugen heller så det kan väl kvitta.

peace.
/i.

förlåt.

Kommentarer
Postat av: Elin

det kallas 'leva livet' ;)

2008-09-02 @ 16:34:54
Postat av: Anonym

du är perfekt!

2008-09-02 @ 20:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0