He's dancing on his own again.

hey.

fredag vilket betyder helg och sen skolan igen, verkligen inte pepp på det. Men man får väl njuta av de sista dagarna nu iaf.
   Igår frammåt 11 tiden på kvällen när jag väl fick gå bort till elin efter att hon och mattias hade lekt någolunda klart så promenerade jag i slasket. När jag kom dit var jag sjukt sugen på kladdkaka så jag bakade en, trodde jag. Men det var någon annan chokladkaka, jag trodde det var samma sak? men nejnej. Men god blev den iaf, så den åt jag och elin runt ett med hallon och grädde. Mycket smakfullt.

Runt halv två sisådär när vi skulle sova sen, själva i hennes hus. Till en början gick allt bra och vi låg och pratade lite bara. Men helt plötsligt hörs en mega duns, verkligen jättehög. Inte som om något ramlade i golvet utan som om någon sprang rakt in i en vägg med full kraft. Men vi tänkte att det var snön eller något, så vi fortsatte prata. 
   Sen blev det skitläskigt! En kvart senare eller något så låter det som om en torktumlare eller tvättmaskin går igång, och sen kommer duns nummer två från nedevåningen. Och Elin bara: Ida, ring någon. Så jag ringde mamma, så hon skulle komma och hämta oss.
   Sen tände vi lamporna i elins rum och stod och tittade ut i fönstret tills hon kom, och då skulle vi såklart gå ut och ner. För att det inte skulle bli helt svårt så tände vi alla lamporna och sådär på vägen ner, eller jag tände och elin släkte. Sen när jag kommer ner för trappan i deras hall så går jag fram och tänder lampan, vänder mig om och går mot dörren sådär två steg - och då släcks lamporna. För det är två lampor på en knapp. Mystiskt. Så vi sprang ut i strumporna och in i bilden, och åkte hem till mamma. Elin vågade förresten inte åka i baksätet själv så hon fick sitta i mitten där fram, haha.

  Vi sov faktiskt rätt gott sen, i samma säng. I morse vaknade vi, åt frukost och sådär. Sen promenerade vi som uteliggare med city gross påse, fula mössor och sådär halv matchande kläder hem till paappa och hämtade hunden och sen bort till elin. När vi var hos pappa så sa han att han sett att det lyst i huset med, eller i elins rum och i ett annat rum, där vi hade tänt och glömt släcka i all hast. Sen när vi kommer tillbaka till elin så lyser det mycket riktigt i det ena rummet, men i elins rum är det släkt! Då blev vi rädda igen!
   Men sen gick vi iaf in i huset, för så himla fega kan man ju inte vara. Men när vi kommer till trappan och ska prova lampan så hörs det sånt knak som om någon går på övervåningen. DÅ RINGDE VI PAPPA! Sen kom han och vi gick upp, och det var givetvis inget där och inget lustigt någonstans. Men annie säger också att det spökar hos dom. Så jag vet inte vad jag tror, brukar inte tro på sånt skit. 
   Inatt sover vi iaf hos elins mormor och sen imon sover vi hos pappa, för att vara på den säkra sidan. Haha, lite mesigt det här känns alltså. ;) Jag som skulle flytta hemmifrån.

Idag har jag varit på kyrkogården och sånt där, och ikväll blir det fia och sen kanske squardance lokalen, vi får väl se :D
Förhoppningsvis sängen innan halv 6 denna gången, men efterfest med hanna :)

ha det bra allihopa
/i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0