Living on a prayer.

tjaaa :D

Har inte skrivit på ett tag nu, men som sagt trött på att det alltid blir samma sak. Får väl börja med att säga grattis till Ida, 16 år i fredags- du är underbart bra!

Igår var det ju annars balders, det bästa någonsin om jag får tycka vad jag vill. Eftersom jag hade lite av utegångsförbud så blev det knappt någon förfest utan i stället kräftskiva och fotboll hos faster och farbror, men det var väl inte fel det heller. Sen bar det av ut till Idas farmors källare, där det blev en del förkrök iaf innan alla utan jag, Ida och Erna blev kvar. Vi fixade till stället, plattade håret en sista gång och dansade en del. Tillslut blev det iaf att gömma saften för farbror blå innan det blev ballan.
   Väl inne så röjde vi loss en del, och det såg ut som om det skulle bli ett tråkigt mellanbalders utan folk. Men sen på något lustigt vänster så kom det massa folk på en gång. Men bara trevligt det. Sen blev det som vanligt, dansa - ut - såget - dansa - sitta - ut osv. Men gosh, vad trevligt det var :) tack alla särskilt Ida och Elin. Samt magda på ett hörn - även om du slåss rätt hårt ibland och skämmer ut en lite, allt framför samma person. Men hämd kommer ;)

Annars måste det bästa bland det bra varit living on a prayer med viktor och simon, fy fan :D


"ska vi svänga höger och få en kick?"

lycka.
/i.

Kommentarer
Postat av: Elin

tack själv hörru! :D

& du, dina bloggar är inte alls tråkiga. fortsätt! :D

2008-09-07 @ 18:50:57
Postat av: ida

tack! du är inte så pjåkig heller kvinna :)

& tack för kvällen, den var kanoon :D



<3

2008-09-09 @ 17:19:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0